Bekrefter at de har blitt et par

Men kjæresten hevder det bare er oppspinn...

I ET FORHOLD? - Det er litt tidlig ennå, men jeg kan si så mye som at de ikke bare dater. De er i et forhold og har vært det i et par måneder, sier en talsperson for Peter André. Foto: Stella Pictures
I ET FORHOLD? - Det er litt tidlig ennå, men jeg kan si så mye som at de ikke bare dater. De er i et forhold og har vært det i et par måneder, sier en talsperson for Peter André. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ryktene svirrer stadig rundt popstjernen Peter André (37). I midten av desember ble det hevdet at 37-åringen hadde innledet en romanse til den tidligere Sugababes-stjernen Keisha Buchanan (26). Nå blir han linket til en helt annen kvinne.

Denne gangen ser det derimot ut til at det er mer i ryktene enn hva som var tilfellet sist.

Ifølge Glamour Magazine er Andrés utkårede fotball-esset Frank Lampards eks-forlovede, Elen Rivas. André og Rivas skal også nylig ha blitt observert på London-hotellet Claridge's Hotel etter først å ha vært på teater sammen.

En talsmann for de to bekrefter også at de to har datet en stund.

- Ja, Peter og Elen dater. Det er litt tidlig ennå, men jeg kan si så mye som at de ikke bare dater. De er i et forhold og har vært det i et par måneder, sier talspersonen til magasinet.

Den spanske modellen og den australske sangeren skal ha møttes via felles kjente i november, og skal til og med ha feiret jul sammen. Men selv om forholdet nå altså angivelig blir bekreftet, slår Elen tilbake mot dette på sin Twitter-profil.

- Jeg dater ikke Peter André, skriver hun.

Elen Rivas deltok i 2010 i TV-programmet «Dancing on Ice».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er dette hans nye date?  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer