Michael Douglas:

Bekrefter årelangt rykte

Røper ublidt møte med skuespillerstjerne.

BEKFREFTER: Hollywood-veteran Michael Douglas bekreftet nylig noe mange har lurt på. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB
BEKFREFTER: Hollywood-veteran Michael Douglas bekreftet nylig noe mange har lurt på. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Michael Douglas (77) er en mann av mange talenter - og historier. Han har i løpet av livet oppnådd stor suksess i Hollywood både som prisvinnende produsent og skuespiller.

Det har også gjort ham til nærkontakt med en rekke store stjerner innenfor film- og underholdningsbransjen. Det er imidlertid ikke alle møter som har vært like hyggelige.

I en årrekke har det gått spesielt ett rykte rundt Douglas - som han nå bekrefter.

Ble bitt i armen

Ryktene spredte seg allerede på 1980-tallet, og omhandlet den Oscar-nominerte skuespilleren Debra Winger (66). Winger skulle i utgangspunktet bli castet til å spille i Douglas' film «Romancing the Stone», men etter noe underlig møte med produsenten, skal hun ha mistet muligheten.

Ryktene sa nemlig at Winger hadde bitt Douglas.

77-åringen bekrefter nå tilsynelatende det mange har lurt på i mange år. Det gjør han i podkasten «Literally!», ifølge CNN.

Catherine Zeta-Jones sliter med kjolen i vinden på rød løper Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Mistet muligheten

Ifølge Douglas skulle Winger spise middag sammen med ham og regissør for filmen, Robert Zemeckis. Da de forlot middagen skumpet Douglas borti Winger med armen, riktignok på en tøysete måte.

- Vi forlater restauranten og slik som man sier «Å, du da» og gir noen en liten dytt med armen, du vet, tuller litt, så sier hun tilbake «Å, du da» før hun strekker seg over meg og biter meg i armen, forteller han om hendelsen.

Douglas skal deretter ha skreket av smerte, før han oppdaget at hun hadde bitt gjennom huden, ifølge ham. Da han omsider kom tilbake til filmsettet skal han ha felt noen tårer og sagt at han ikke kan jobbe med henne.

Winger har ikke selv bekreftet hendelsen, men CNN har uten hell forsøkt å få kommentar.

LES OGSÅ: Løy om kreftsykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer