Michael Douglas:

Bekrefter årelangt rykte

Røper ublidt møte med skuespillerstjerne.

BEKFREFTER: Hollywood-veteran Michael Douglas bekreftet nylig noe mange har lurt på. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB
BEKFREFTER: Hollywood-veteran Michael Douglas bekreftet nylig noe mange har lurt på. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Michael Douglas (77) er en mann av mange talenter - og historier. Han har i løpet av livet oppnådd stor suksess i Hollywood både som prisvinnende produsent og skuespiller.

Det har også gjort ham til nærkontakt med en rekke store stjerner innenfor film- og underholdningsbransjen. Det er imidlertid ikke alle møter som har vært like hyggelige.

I en årrekke har det gått spesielt ett rykte rundt Douglas - som han nå bekrefter.

Ble bitt i armen

Ryktene spredte seg allerede på 1980-tallet, og omhandlet den Oscar-nominerte skuespilleren Debra Winger (66). Winger skulle i utgangspunktet bli castet til å spille i Douglas' film «Romancing the Stone», men etter noe underlig møte med produsenten, skal hun ha mistet muligheten.

Ryktene sa nemlig at Winger hadde bitt Douglas.

77-åringen bekrefter nå tilsynelatende det mange har lurt på i mange år. Det gjør han i podkasten «Literally!», ifølge CNN.

Mistet muligheten

Ifølge Douglas skulle Winger spise middag sammen med ham og regissør for filmen, Robert Zemeckis. Da de forlot middagen skumpet Douglas borti Winger med armen, riktignok på en tøysete måte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer