TRØBBEL I PARADIS: Mariah Carey og James Packer har ikke sett hverandre på en måned. Nå skal det altså spøke for det kommende bryllupet.  Foto: NTB scanpix
TRØBBEL I PARADIS: Mariah Carey og James Packer har ikke sett hverandre på en måned. Nå skal det altså spøke for det kommende bryllupet. Foto: NTB scanpixVis mer

Bekrefter alvorlig krangel

Mariah Carey og forloveden James Packer har ikke snakket sammen på en måned.

SEOGHØR.NO: I går ble det kjent at milliardæren James Packer (49) skal ha gjort det slutt med popsangeren Mariah Carey (46).

Ifølge flere kilder skal en av årsakene til bruddet være at Mariah bruker altfor mye penger.

Nå går imidlertid en talsperson for popstjernen ut og hevder at bruddet ikke skjedde på bakgrunn av overforbruk.

I et intervju med ET Online forklarer talspersonen at paret ikke har sett hverandre på over en måned. Det var under en luksuriøs tur til Hellas at det skar seg mellom duoen. 

- Mariah og James hadde en krangel i Hellas, og har ikke sett hverandre siden, sier Mariahs talsperson til ET Online.

Ifølge TMZ skal krangelen blant annet ha bunnet i en «uheldig situasjon» som oppsto mellom James og en av assistentene til Mariah. 

Forlovet seg i januar

Det var i januar i år det ble kjent at Mariah Carey hadde forlovet seg med Packer.

Forlovelsen fant sted i Careys hjemby New York, under ett år etter at Carey og Packer ble et par.

RINGEN: Dette er forlovelsesringen Mariah nå får beholde, selv om forholdet mellom hun og Parker er over. Foto: NTB scanpix
RINGEN: Dette er forlovelsesringen Mariah nå får beholde, selv om forholdet mellom hun og Parker er over. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge TMZ samlet James Packer et knippe av Mariah Careys nære venner til en privat middag på Eleven Madison Park torsdag kveld. Under middagen skal 48-åringen ha gått ned på kne foran kjærestens næreste og kjæreste venner.

Men kort tid etter den glade nyheten meldte samme nettsted om et skår i gleden for paret. Begge var nemlig fortsatt gift på hver sin kant.

Mariahs skilsmisse fra Nick Cannon var nemlig ikke klar, på tross av at de gikk hver til sitt sommeren 2014. Seks måneder senere søkte Cannon om skilsmisse, men dette tok lengre tid enn planlagt på grunn av økonomiske uenigheter.

Eksene har likevel klart å holde en god tone på grunn av sine to barn Monroe og Maroccan (5) og har feiret flere høytider sammen.

Skulle gifte seg for tredje gang

Om ekteskapet mellom Mariah og James blir en realitet, er dette hennes tredje ekteskap.

Fra 2008 til 2015 var hun gift med artist og TV-profil Nick Cannon (36), og fra 1993 til 1998 var hun gift med musikksjef Tommy Mottola (67).

EKS NUMMER TO: Mariah Carey med sin daværende ektemann Nick Cannon. Foto: NTB scanpix
EKS NUMMER TO: Mariah Carey med sin daværende ektemann Nick Cannon. Foto: NTB scanpix Vis mer

James Packer har også vært gift to ganger tidligere.

Fra 2007 til 2013 var han gift med sangeren Erica Baxter (38). Packer har tre barn fra ekteskapet med Baxter, datteren Indigo (8), sønnen Jackson Lloyd (6) og datteren Emmanuelle Sheelah (4).

LES OGSÅ: - Han har dumpet henne to ganger