Cher:

Bekrefter: 40 år yngre kjæreste

- Jeg bryr meg ikke om hva andre mener.

FUNNET TONEN: Popstjerna Cher (76) bekrefter at hun har funnet tonen med den 40 år yngre musikkprodusenten Alexandra Edwards (36). Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock
FUNNET TONEN: Popstjerna Cher (76) bekrefter at hun har funnet tonen med den 40 år yngre musikkprodusenten Alexandra Edwards (36). Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock Vis mer
Publisert

Popstjernen Cher (76) bekrefter at hun har funnet tonen med den 40 år yngre musikkprodusenten Alexandra Edwards (36).

På Twitter delte hun søndag kveld et bilde av 36-åringen, med teksten «Alexander» og et rødt hjerte til sine 4 millioner følgere.

Paret ble onsdag sett gående hånd i hånd i West Hollywood, skriver Newsweek. De ble også avbildet sammen under Fashion Week i Paris i september.

Under artistens Twitter-innlegg har imidlertid flere brukere påpekt den store aldersforskjellen.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

«Det vil være naivt å ikke stille spørsmål ved en 36-årings motiver og intensjoner. Jenta vår er smart, men de sier ikke at kjærlighet gjør blind for ingen grunn», skriver en bruker.

«Jeg vet ikke hva jeg føler om dette. Jeg har vært en fan så lenge at jeg umiddelbart blir mistenksom overfor intensjonene hans. Vi vet at du er fantastisk, og jeg er sikker på at din indre sirkel vil fortsette å ha passe på deg. Vil at du skal være glad, men ikke utnyttet!!!», skriver en annen.

Slår tilbake

På Twitter tar Cher selv til motmæle mot kritikken.

«Har du ikke noe annet å finne på? La meg forklare: Jeg bryr meg ikke om hva andre mener», skriver Cher.

Også i en annen Twitter-melding slår 75-åringen tilbake.

- Jeg kommer ikke til å forsvare oss. Hatere kommer til å hate. Det spiller ingen rolle at vi er glade og at vi ikke plager noen, skriver hun i Twitter-meldingen.

Gift to ganger

Den amerikanske artisten har vært gift to ganger. Fra 1964 til 1975 var hun gift med artistkollega Sonny Bono, og fra 1975 til 1979 var hun gift med musiker Gregg Allmann.

REAGERER: Ashton Kutcher og Mila Kunis reagerer på magasinforsiden som hevder at de har gått hver til sitt. Se hva de sier! Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

I 2008 avslørte sangeren i et intervju med The Telegraph at hun hadde et hemmelig forhold med skuespiller Tom Cruise (60) på 80-tallet.

Den gangen påpekte sangeren at aldersforskjellen ikke hadde noe å si, men at det var deres travle karrierer som satte spikeren i kista for forholdet.

LES OGSÅ: Letter på sløret om ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer