Bekreftelsen kom etter rykteflom

Tone Damli ble gratulert på Instagram for flere dager siden.

SEOGHØR.NO:Mandag formiddag bekreftet Tone Damli Aaberges (25) management at hun venter barn med kjæresten Markus Foss (31).  

– Viser til henvendelsene vi har fått den siste tiden vedrørende Tone Damli. Tone Damli er gravid, og hvis alt går som det skal, blir hun og Markus foreldre på vårparten 2014, står det i pressemeldingen fra manager David Eriksen.

Antagelig har rykteflommen den siste tiden bidratt til at paret går ut og bekrefter graviditeten allerede nå.

Som pressemeldingen antyder, er det mange medier som har kontaktet Tones manager med spørsmål om hun er gravid.  Se og Hør er en av nyhetsredaksjonene som har mottatt en rekke tips om at popstjernen venter barn.

PENT PAR: Tone og Markus ble et par tidlig i sommer. Nå skal de bli foreldre. Foto: Se og Hør
PENT PAR: Tone og Markus ble et par tidlig i sommer. Nå skal de bli foreldre. Foto: Se og Hør Vis mer

Ikke alle har ventet til den offentlige bekreftelsen før de har kommentert babynyheten. Allerede lørdag mottok Tone flere gratulasjoner fra sine følgere på det sosiale mediet Instagram.

– Gratulerer med graviditeten, skriver en person under et bilde sangeren la ut før hun skulle på trening.  

Se og Hør avslørte at Tone hadde funnet lykken på nytt i juni, drøye tre måneder etter at forlovelsen med Aksel Hennie (38) ble brutt. 31. oktober bekreftet popstjernen og Markus for første gang at de var et par, ved å oppdatere sine Facebook- og Instagram-kontoer. Bare dager senere sto bærumsmannen stolt ved kjærestens side da hun ble kåret til «Årets best kledde» av Jan Thomas på Kjendisgallaen 2013.

I intervjuet med Se og Hør fortalte «Perfect World»-sangeren at hun tar vare på klær som betyr noe spesielt for henne.  

– Tenker du at hvis du får en datter, så kan hun arve den og den kjolen?
– Det er det jeg tenker når jeg kjøper meg dyre ting, som en dyr veske. «Den her kan jo barnet mitt arve». Men vi får se da – hva slags tid våre barn vokser opp i, svarte Aaberge dengang.

Nå er det altså bekreftet at hun får en liten sønn eller datter på vårparten neste år.

Da Tone flyttet fra Sogndal til Oslo like etter annenplassen i «Idol» i 2005, var Markus en av de første hun ble kjent med. Så selv om det nylig har utviklet seg hete følelser mellom dem, har de kjent hverandre i åtte år.

LES OGSÅ: Viste fram kjæresten for første gang