- Beklager Will, jeg mente det ikke

Kyssereporteren angrer, men vil kysse flere kjendiser.

BAKHÅNDSDASK: Her dasker Will Smith til Vitali Sediuk med bakhånden.
BAKHÅNDSDASK: Her dasker Will Smith til Vitali Sediuk med bakhånden. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden prøvde unge Vitali Sediuk fra Ukraina å kysse Will Smith (43). Det fikk verdens oppmerksomhet, da Smith svarte med å klaske til han. Nå angrer Vitali på alt.

- Jeg skjønner nå at jeg invanderte Will Smiths intimsone, og det var ikke meningen å skitne til renoméet hans, sier Vitali.

Sediuk jobber som underholdningsreporter for morgen-tv i Ukraina, og kom med innrømmelsen da han var gjest i redaksjonen til nettstedet TMZ.

Will Smith, som for tiden promoterer filmen «Men In Black 3», innrømmet nylig til talkshow-verten David Letterman at han ikke angrer på måten han reagerte. Sediuk har kysset flere kjendiser før, og allerede har han satt seg Selena Gomez (19) og Sheryl Crow (50) som nye mål, mens han ferierer i Los Angeles.

- Jeg elsker deg Selena, og jeg er ikke redd for Justin Bieber!

- I Ukraina er er det vanlig å gi hverandre tre kyss hvis man hilser på en man er glad i. Og jeg ser virkelig opp til Will, og hadde bare lyst til å vise han det, sier Vitali Sediuk.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se Will Smith rappe Fresh Prince igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer