VALGTE SEKS: Ann Kristin Johansen, Aina Korsvold, Lisa Omtvedt, Ann-Marie Berg, Ellisif Muller og Vibeke Svarverud er fortsatt med i kampen om TV-bonden, Clas Kvisler. Foto: Beate Larsen/TV 2
VALGTE SEKS: Ann Kristin Johansen, Aina Korsvold, Lisa Omtvedt, Ann-Marie Berg, Ellisif Muller og Vibeke Svarverud er fortsatt med i kampen om TV-bonden, Clas Kvisler. Foto: Beate Larsen/TV 2Vis mer

- Beklager, toget er gått!

TV-bonden gidder ikke engang svare på alle friertelefonene.

SEHER.NO: "Jakten på kjærligheten" har allerede rullet og gått på TV en god stund, og TV-bonden Clas Kvisler (36) er dermed godt i gang med finne kjærligheten i sitt liv. Men fortsatt ser friere - som ikke er med i programmet - sitt snitt til å innynde seg hos Skiptvedt-bonden.

- Jeg får en del sms'er, ja, bekrefter han til Seher.no.

Men 36-åringen er trofast mot sine "ekte" friere i "Jakten på kjærligheten". Derfor har han også laget en liten mal for hva han svarer de litt vel nysgjerrige og interesserte jentene som velger å sende ham en tekstmelding.

- Jeg skriver tilbake at "Beklager, men toget er gått". Men fra nå av gidder jeg ikke svare i det hele tatt. Jeg bruker heller tiden og ressursene til å bli bedre kjent med de damene som er med i programmet. Det er koselig at de kontakter meg, men i forhold til de jentene jeg faktisk har valgt, føler jeg også at det er rett ikke å svare andre, forteller han.

Mandag var Kvisler, i likhet med de tre andre bøndene, Jan Erik Kjær, Calle Breen og Kristian Akervold, på speed-date med ti forskjellige friere. Der bestemte han seg for at  Ann Kristin Johansen, Aina Korsvold, Lisa Omtvedt, Ann-Marie Berg, Ellisif Muller og Vibeke Svarverud fikk være med videre.

- Hvordan er det å ha seks kvinner ved din side som alle vil ha deg, Clas?

- Det er veldig spesielt, men jeg synes det har vært et greit valg så langt. Men damene vet jo hva dem går til da. Det er uansett ikke noe morsomt å velge og vrake, men man må tross alt lete og finne den man føler mest for, som har fått gode tilbakemeldinger fra TV 2 på sin rolle som TV-bonde i "Jakten på kjærligheten".

- Jeg regner med at TV 2 er fornøyd med det jeg har gjort. De har gitt bra tilbakemeldeinger på at jeg er meg selv, og at jeg ikke prøver å være noen andre. Gjør man det, da driter man seg ut og må starte med blanke ark når man blir bedre kjent med en eventuell jente, sier han til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du mandager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagere eller andre kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Pusser opp huset før "Jakten" 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.