Justin Timberlake og Britney Spears:

Beklager til Britney

Det har stormet rundt Justin Timberlake og hans forhold til Britney Spears etter at dokumentaren om henne kom. Nå svarer han selv.

BEKLAGER. Justin Timberlake satte Britney Spears i et dårlig lys etter bruddet. Her fra 2002. Foto: Matt Baron/ BEI/ NTB
BEKLAGER. Justin Timberlake satte Britney Spears i et dårlig lys etter bruddet. Her fra 2002. Foto: Matt Baron/ BEI/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka kom dokumentaren «Framing Britney Spears», som har fått massiv oppmerksomhet.

Den tar for seg karrieren til superstjernen, og hvordan hun ble styrt under hele sin tid i rampelyset - og hvordan hun havnet under farens strenge formynderskap.

I dokumentaren blir også forholdet til Justin Timberlake tema. Fram til bruddet 2002 var de et av Hollywoods store IT-par.

Fikk utrostempel

I musikkvideoen til «Cry Me a River» ser man en tilsynelatende knust Timberlake, og en Britney-dobbeltgjenger som er utro.

Det at han ga Britney skylden for bruddet, og indirekte hevdet at utroskap var årsaken, har fått fansen til å rase.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

Bruddet ble også tatt opp i et beryktet intervju med Diane Sawyer (75) i 2003.

- Du knuste hjertet hans. Du gjorde noe som forårsaket så mye smerte og så mye lidelse. Hva gjorde du, spurte Sawyer i intervjuet som nå får massiv kritikk.

Utroskapen har aldri vært bekreftet eller avkreftet av noen av dem.

- Jeg har det fortsatt vondt, men jeg prøver å se på det som en erfaring. Det verste er at alle vil snakke til meg om det. Uansett hvor jeg går spør folk om hvordan jeg har det, sa hun til The Sun etter bruddet, ifølge Daily Mail.

Hun sa imidlertid at hun ikke kunne gå fra ett forhold til et annet.

Også Timberlakes rolle i Janet Jacksons «puppeglipp» under Super Bowl i 2004 får fått fornyet oppmerksomhet. Under deres opptreden tar Timberlake tak i overdelen til Jackson, og plutselig synes hele brystet hennes for millioner av publikummere.

Hendelsen fikk store konsekvenser for Jackson, og opptredenen er regnet som slutten på hennes karriere. Under Grammy-utdelingen seinere samme år ble Timberlake invitert - Jackson ikke.

Kort tid seinere fikk også Timberlake en flyvende start på solokarrieren sin.

REDD: Igjen er fansen til Britney Spears bekymret for stjerna etter ny video på Instagram. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

«Dypt lei meg»

Nå bryter han tausheten på Instagram, hvor han beklager til dem begge.

«Jeg har sett meldingene, taggene, kommentarene og bekymringene, og jeg vil svare. Jeg er dypt lei meg over de gangene i livet mitt hvor handlingene mine har bidratt til problemet, hvor jeg snakket uten min tur, og da jeg ikke sto opp for det som var riktig», åpner han innlegget.

Videre forteller han at han skjønner at han har kommet til kort under de omdiskuterte hendelsene, og i mange andre, og at han har dratt fordel av et system som støtter kvinnefiendtlighet og rasisme.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

«Jeg vil spesifikt unnskylde meg til Britney Spears og Janet Jackson individuelt, fordi jeg bryr meg om, og respekterer disse kvinnene, og jeg vet at jeg feilet».

Avslutningsvis skriver artisten at han føler seg tvunget til å svare fordi alle involverte fortjener det, og fordi han vil være en del av en større diskusjon.

LES OGSÅ: Slik hyller Justin Theroux ekskona, Jennifer Aniston

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer