BEKLAGER: Blogger Trine Grung beklager sin egen oppførsel da hun deltok i NRKS «Debatten» torsdag kveld.  Foto: NRK
BEKLAGER: Blogger Trine Grung beklager sin egen oppførsel da hun deltok i NRKS «Debatten» torsdag kveld. Foto: NRKVis mer

Beklager oppførselen på NRK

- Det er ikke meg og jeg beklager på det sterkeste, sier Trine Grung.

SEOGHØR.NO: Debatten rundt merkeklær til barn har i flere uker rast i norske medier. En som har engasjert seg er kjendisblogger Trine Grung som torsdag deltok i NRK1s «Debatten» om foreldres forbruk på barneklær.

Grung - som selv har to barn med eks-mannen Jostein Flo - var svært engasjert under direktesendingen, men beklager nå egen oppførsel på sin bloggen.

Her kan du se det aktuelle TV-programmet på NRKs nett-TV

GODE VENNER: Jostein Flo og Trine Grung gjorde det i vår slutt etter femten år som samboere, men er fortsatt gode venner.  Foto: Tore Skaar, Se og Hør
GODE VENNER: Jostein Flo og Trine Grung gjorde det i vår slutt etter femten år som samboere, men er fortsatt gode venner. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer

- Nå har jeg sett episoden i reprise på nettet og jeg blir litt flau dagen derpå. Jeg står for det jeg sier, men det er ikke greit å himle med øynene og bruke kroppsspråk som jeg gjorde. Engasjert som jeg var så tenkte jeg ikke langt nok, skriver Grung på sin blogg.

Hun retter spesielt en unnskyldning til sine med-debattanter.

- Jeg likte det ikke selv og skjønner hvis noen reagerer. Det skal ikke skje igjen og jeg beklager ovenfor mine med-debattanter om de følte seg støtt. Det er ikke meg og jeg beklager på det sterkeste.

Snobberi

Grung understreker likevel at hun står for sitt budskap om at man ikke burde føle seg presset til å kjøpe merkeklær til barna.

Flere har reagert på at foreldre bruker tusenvis av kroner på å sørge for at barna har oppdaterte luksusgarderober. En annen som raser mot trenden er «Luksusfellen»-ekspert Christian Vennerød.

- Hvorfor gjør foreldrene dette? Det er bare fordi det er snobber. De er snobber på sine barns vegne. Det er forferdelig at snobberiet sitter så knallhardt i de fleste nordmenn at de tar fra seg sin egen handlefrihet. Istedet for å kjøpe noe viktig søler de bort pengene, har Vennerød sagt til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Raser mot merkeklær for barn