- Beklager, jeg kan ikke spise dette

Eyvind Hellstrøm ble nødt til å spytte ut middagsretten til alenemoren fra Horten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I ukens episode av «Hellstrøm rydder opp hjemme», tar mesterkokk Eyvind Hellstrøm (63) turen til Horten og alenemoren Anette Hafstad (27). 

Hafstad er student og alenemor til tre barn. Hun mener at det er umulig å lage mat som er både sunn og god uten å sprenge husholdningsbudsjettet - som er på 1000 kroner i uken. Derfor serverer hun heller barna ferdigmat som kyllingnuggets og osteschnitzler.

Så når hun og Hellstrøm møtes i en uhøytidelig tidsduell, der mesterkokken disker opp med to fristende fiskeretter på en knapp halvtime, har hun lite å stille opp med. På samme tid har hun kun forberedt en tallerken med kyllingnuggets og pommes frites fra frysedisken - noe som ikke faller i smak hos Hellstrøm.

- Det smaker helt forferdelig. Beklager, jeg kan ikke spise det, sier Hellstrøm og spytter ut  Anettes kyllingnuggets.

Se klipp fra matduellen og Hellstrøms reaksjon i videoen øverst i saken!

Hvordan Hellstrøm lærer Hafstad at sunn, ren og god mat verken trenger å være dyr eller tidkrevende å lage, kan du se i kveldens episode.

«Hellstrøm rydder opp hjemme» sendes på TV3 søndager klokken 20.00.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Downton Abbey» fornyet for 4. sesong   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer