- Beklager hvis noen føler seg lurt

Intervjuet med Christina Vukicevic avslørte «Sommertid»-tabbe.

FORVIRRET SEERNE: I tirsdagens «Sommertid» intervju - som TV 2 hevdet var direktesendt - snakket Christina Vukicevic om at hun håpet å få være med i friidretts-VM. Men tidligere på dagen hadde hun trukket seg fra det samme mesterskapet... Foto: TV 2
FORVIRRET SEERNE: I tirsdagens «Sommertid» intervju - som TV 2 hevdet var direktesendt - snakket Christina Vukicevic om at hun håpet å få være med i friidretts-VM. Men tidligere på dagen hadde hun trukket seg fra det samme mesterskapet... Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Øyvind Fjeldheim og Sarah Natasha Melbye er klare på TV 2s tak med direktesendt underholdning, sommerstemning og musikk».

Slik har TV 2-programmet «Sommertid» blitt presentert i TV-oversikten til norske medier i sommer, men tirsdag avslørte et intervju med hekkeløperen Christina Vukicevic (24) at virkeligheten ikke er helt slik kanalen gir inntrykk av.

I intervjuet på «Sommertid» snakket Vukicevic blant annet om at hun fortsatt trente med håp om å få være med i det kommende friidretts-VM i Sør-Korea.

Problemet - som flere seere fikk med seg - var at Vukicevic tidlig tirsdag morgen hadde holdt en pressekonferanse, hvor hun kunngjorde at hun måtte gi opp VM-drømmen på grunn av skadeproblemer. Dermed skapte «Sommertid» stor forvirring tirsdag kveld.

- De fleste av årets «Sommertid»-programmer går direkte, men noen, inkludert gårsdagens, blir sendt i opptak. Problemet var at vi ikke rakk å fjerne teksten hvor det står direktesending fra oversiktene som blir sendt til media, sier Anne Martha Leidland i TV 2.


«Sommertid»-produsent Torkel Auran sier til Seher.no at de ikke hadde tid til å gjøre om på Vukicevic-intervjuet, da de ble klar over at hun hadde trukket seg fra VM.

- Vi vurderte det, men det lot seg ikke gjøre rent praktisk. Dette er sånt som desverre kan skje.

TV 2 skal ha fått flere henvendelser fra seerne som reagerte på det «direktesendte» intervjuet og kanalen ber nå seerne om unnskyldning for ikke å ha opplyst om at programmet gikk i opptak.

- Dette ble feil og vi i beklager hvis noen føler seg lurt, sier Anne Martha Leidland til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Her er årets Robinson-deltakere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer