- Beklager hvis jeg fornærmet noen

Kathrine Sørland unnskylder seg for TV-utbruddet.

Publisert

SEOGHØR.NO: Kathine Sørland (33) ble lørdag historisk da hun og dansepartner Tom Erik Nilsen kunne innkassere tre tiere i første «Skal vi danse»-sending.

Valsen til «Weekend in New England» fra Barry Manilow sørget for hele 39 poeng, og på direkten klarte Sørland ikke å holde seg, og utbrøt: «Åh, Herrejesus!»

I pausen beklaget Sørland seg overfor eventuelle TV-seere som følte seg støtt av utbruddet.

- Ja, søren. Det er et ord jeg aldri bruker, også plutselig bare kom det. Det var ikke meningen hvis jeg fornærmet noen, men det var så mektig, sier Sørland til Seoghør.no.

Sørland hadde på forhånd aldri forventet seg en så høy poengsum.

- Det er virkelig en drøm å få lov til å gjøre dette på parketten, det er noe jeg har ønsket meg lenge. Jeg ble så overrasket, jeg hadde aldri trodd vi skulle få så mange poeng.

Det har vært noen lange dager for den vakre stjernen, mye på grunn av noen svake prøver. Natten før sending ble søvnløs.

- Vi har hatt noen veldig dårlige prøver. Jeg var litt halvdeppa i natt og fikk ikke sove. Så dette var virkelig moro. Jeg har syntes at de andre parene har vært mye flinkere enn meg, så det var helt utrolig å gjøre det så bra, sier Sørland til Seoghør.no

LES OGSÅ: Glemte kjærestens bursdag
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer