Chrissy Teigen:

Beklager etter selvmordsmelding - igjen

Det har vært stille fra den tidligere modellen de siste ukene. Nå beklager hun for oppførselen sin atter en gang.

BEKLAGER IGJEN: Det har vært en tøff start på sommeren for Chrissy Teigen, som i mai fikk massiv kritikk etter å ha oppfordret til selvmord. Nå beklager hun hendelsen, nok en gang. Foto: Evan Agostini / Invision /AP / NTB
BEKLAGER IGJEN: Det har vært en tøff start på sommeren for Chrissy Teigen, som i mai fikk massiv kritikk etter å ha oppfordret til selvmord. Nå beklager hun hendelsen, nok en gang. Foto: Evan Agostini / Invision /AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai skrev Se og Hør om John Legends (42) modellfrue, Chrissy Teigen (35), som hadde fått massiv kritikk fra følgerne sine.

Gamle Twitter-meldinger fra 2011 dukket nemlig opp igjen, der det kom fram at hun har vært svært lite omtenksom i omtalen av Courtney Stodden (26), da sistnevnte bare var ungdom.

I et intervju med Daily Beast avslørte nemlig 26-åringen at Teigen skal ha sendt svært ekle meldinger til henne for ti år siden. Blant annet kom det fram at 35-åringen skal ha bedt Stodden om å ta sitt eget liv.

Kort tid etter at de gamle meldingene nådde offentligheten igjen, publiserte 35-åringen en unnskyldning på Twitter.

«Jeg er forskrekket og lei meg over den jeg pleide å være. Jeg var et usikkert, oppmerksomhetssøkende troll», var blant det hun skrev.

I ukene etter har det imidlertid vært stille fra Teigen. Nå åpner hun seg imidlertid om den siste tiden.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Beklager - igjen

I et innlegg publisert på bloggen hennes, forteller 35-åringen at de seineste ukene har vært svært ydmykende.

«Jeg vet at jeg har vært stille, og gudene vet at dere ikke vil høre om meg, men jeg vil at dere skal vite at jeg har sittet i et hull med fortjent global straff, den ultimate 'sitt her og tenk på hva du har gjort'. Ikke en dag, ikke et eneste øyeblikk har passert der jeg ikke har følt den knusende vekten av anger for de tingene jeg har sagt tidligere», åpner hun innlegget med.

35-åringen skriver videre at en rekke forferdelige Twitter-meldinger nådde offentligheten, og at hun skammer seg.

«Jeg har unnskyldt til en person offentlig, men det er andre - og mer enn bare noen få - som jeg trenger å fortelle at jeg beklager. Jeg er i ferd med å nå ut til menneskene jeg fornærmet (...) Jeg forstår at de kanskje ikke vil snakke med meg. Jeg tror ikke jeg vil snakke med meg».

Hun innrømmer at hun er redd for konfrontasjon, men hvis de menneskene hun har såret ønsker å si noe, vil hun gjerne lytte og beklage mens hun hulker.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

- Ingen unnskyldning

«Det er rett og slett ingen unnskyldning for mine forferdelige Twitter-meldinger. Ofrene mine fortjente dem ikke. Ingen gjør det. Mange av dem trengte empati, vennlighet, forståelse og støtte, og ikke min slemhet som ble maskert som en slags uformell, edgy humor. Jeg var et troll, punktum. Og jeg er så lei meg».

Videre forklarer den tidligere modellen at hun ikke lenger er den personen som skrev de forferdelige tingene, men at hun har vokst opp, gått til terapi, giftet seg, fått barn, opplevd tap og smerte, og fått enda mer terapi.

«Det har vært noen tunge uker, så jeg tar litt mer tid til å fokusere på ting som er viktigst - å være sammen med familien og ta vare på meg selv. Vi er alle mer enn de verste øyeblikkene våre».

Avslutningsvis skriver 35-åringen at hun ikke vil be om tilgivelse, men om tålmodighet og toleranse.

TOK GREP: Vi har blitt med Linni Meister på fotoshoot for den nye undertøys-kolleksjonen hennes. Der fortalte hun oss at hun har verdt nødt til å gjøre noen endringer. Video: Rød Løper/Dennis Appelong Hagbru Vis mer

Oppfordret til selvmord

16 år gammel giftet Courtney Stodden seg med «Den grønne mil»-skuespilleren Doug Hutchison (60) - som da var 51 år gammel. I dag er hun 26 år gammel, og snakket altså nylig ut om meldingene Teigen skal ha sendt for ti år siden. Det gjorde hun i et intervju med Daily Beast.

Blant annet kom det fram at 35-åringen skal ha bedt Stodden om å ta sitt eget liv.

- Ikke bare skrev hun offentlige Twitter-meldinger der hun ba meg om å ta en «dirt nap» (å dø journ.anm.), men hun sendte meg private meldinger der hun ba meg om å drepe meg selv. Ting som «Jeg kan ikke vente til du er død», uttalte hun i intervjuet.

En rekke gamle Twitter-meldinger har også igjen nådd overflaten, der den tidligere modellen blant annet skrev «jeg hater deg» til Stodden.

LES OGSÅ: Gjør comeback

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer