Hailey Bieber:

Beklager egen oppførsel etter avsløring

En tidligere hovmester kritiserte modellen for dårlig oppførsel. Da så Hailey Bieber seg nødt til å svare.

SVARER: Hailey Bieber svarer på kritikken hun fikk på en TikTok-video. Vis mer
Publisert

Nylig dukket det opp en video i to deler på videodelingstjenesten TikTok, der en bruker ved navn Julia Carolan forteller om sine opplevelser med noen av de største navnene i Hollywood. Flere medier, deriblant E! News, har omtalt saken.

Videoene, der Carolan bedømmer kjendisenes oppførsel, gikk viralt etter at de ble publisert til de 181 000 følgerne hennes.

Carolan har nemlig tidligere vært hovmester og servitør på det som beskrives som en finere restaurant på Manhattan i New York.

Restauranten tiltrekker seg derfor en rekke kjendiser, og hun har dermed angivelig både servert og utvekslet ord med blant andre Beyoncé (38), Nick Jonas (27), Kendall Jenner (24), samt søstrene Gigi (25) og Bella (23) Hadid.

  • Se video øverst i saken!

På den lange listen over kjendisbesøkende har hun også servert Hailey Bieber (23), Justin Biebers (26) kone.

KRITISERES: Influencer Sofie Nilsen mener kommentarfeltet på TikTok er verre enn det hun er vant til fra blogglivet. Video: Rød Løper/Sofie Nilsen Vis mer

- Ikke grei

Hun er imidlertid blant kjendisene som ikke etterlot seg et like godt inntrykk som Carolan hadde håpet på, ifølge blant andre Harper's Bazaar.

- Dette kommer til å bli kontroversielt. Jeg har møtt henne en håndfull ganger, og hver gang jeg har møtt henne så var hun ikke grei. Jeg har virkelig lyst til å like henne, men jeg må nesten gi henne tre og et halvt av ti poeng. Beklager, sier TikTokeren i videoen.

@juliacarolann

These are just my personal experiences, pls take with a grain of salt 💖 xo ##greenscreen ##manhattan ##fyp ##foryoupage ##celebrity ##rating ##newyork

♬ OUT WEST - JACKBOYS & Travis Scott

Som nevnt gikk videoen viralt etter den dårlige anmeldelsen, og nådde såpass langt ut at også hovedpersonen selv fikk det med seg.

Dermed så 23-åringen seg nødt til å svare på kritikken, og valgte å beklage seg offentlig i videoens kommentarfelt.

- Kom nettopp over denne vidoen, og ville bare si at jeg beklager hvis jeg noen gang har gitt deg dårlige vibber eller en dårlig holdning. Det er aldri min intensjon!

VONDT: På TikTok har mange kastet seg på utfordringen «Straw challenge». Det har selvsagt Kine Falch og Thea Hope i Rød Løper også gjort. Video: Rød Løper Vis mer

Dårlig tipser

Som nevnt ovenfor er det flere kjendiser som måtte finne seg i å bli hengt ut med dårlige skussmål, og Kylie Jenner er blant dem som scorer lavest i anmeldelsen, ifølge blant andre danske Se og Hør.

I videoen kommer det nemlig fram at realitystjernen, som i 2019 hadde en formue på svimlende 9,14 milliarder norske kroner, angivelig skal ha fremstått som svært gnien da hun skulle betale restaurantregningen.

Etter å ha betalt en regning på 500 amerikanske dollar, eller rundt 4600 norske kroner, skal hun bare ha lagt igjen 20 dollar i tips, altså cirka 186 kroner. Dermed får sminkemogulen bare to av ti poeng fra den tidligere vertinnen.

Også storesøster Kendall Jenner var oppe til vurdering, og fikk en anelse høyere poengsum enn lillesøsteren.

POPULÆR: Kendall Jenner har 122 millioner følgere på Instagram, og hos Ellen DeGeneres forteller hun om populariteten. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Hun pleide å komme inn hele tiden og var ganske kald mot servitørene. Hun har også som regel noen til å snakke for seg, så hun prater ikke direkte til personalet, forteller TikTok-stjernen i videoen.

Nick Jonas, Gigi og Bella Hadid og Beyoncé fikk henholdsvis åtte, ti og ti av ti i den uformelle vurderingen.

LES OGSÅ: Avslører skjult hudsykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer