COMEBACK: New Kids On The Block  med Danny Wood, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg, Jordan Knight, og Jonathan Knight under en opptreden i Los Angeles. Foto: All Over Press
COMEBACK: New Kids On The Block med Danny Wood, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg, Jordan Knight, og Jonathan Knight under en opptreden i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer

- Beklager at jeg ikke har sagt: «Jeg er homofil»!

New Kids On The Block-sangeren, Jonathan Knight, føler seg presset til å komme ut av skapet offentlig.

Publisert
SEHER.NO: New Kids On The Block-sangeren Jonathan Knight (42) står nå offentlig fram som homofil, men selv mener han at han kom ut av skapet for 20 år siden.

Knight kommer med avsløringen på et innlegg på bandets offisielle hjemmeside.

«Jeg har aldri blitt avslørt av andre enn meg selv. Jeg gjorde det for nesten tjue år siden. Jeg visste ikke at jeg trengte å gjøre det igjen offentlig bare fordi jeg har blitt gjenforent med NKOTB! Jeg har levd livet veldig åpent, og har aldri skjult at jeg faktisk er homofil,» skriver Knight i innlegget som er gjengitt på Huffingtonpost.

«Tydeligvis blir det krevd at man som homofil skal stå fram på coveret av et magasin med tittelen «Jeg er homo». Jeg beklager at jeg ikke har gjort det, hvis det var det som var forventet», skriver han sarkastisk.

Ryktene om Kights seksualitet nådde det offentlige rom da hans tidligere kjæreste 80-tallsstjernen Tiffany avslørte legningen hans på direkten i Bravo’s TV-show «Watch What Happens».

«I Think We're Alone Now»-sangeren har siden beklaget det hun sa.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette bildet setter fart i ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer