Piers Morgan:

- Beklager at jeg ikke er døende

Delte bilde fra sykesengen.

INNLAGT PÅ SYKEHUS: TV-personlighet Piers Morgan delte bilde fra sykesengen med en beklagelse til følgerne sine for at han ikke er døende. Foto: Skjermdump fra Twitter / NTB Scanpix
INNLAGT PÅ SYKEHUS: TV-personlighet Piers Morgan delte bilde fra sykesengen med en beklagelse til følgerne sine for at han ikke er døende. Foto: Skjermdump fra Twitter / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske tv-personligheten Piers Morgan (53) har aldri vært redd for å ytre sine meninger på godt og vont. 53-åringen har de siste årene blitt omtalt en rekke ganger i amerikanske medier for sine krasse uttalelser mot flere av verdens største stjerner.

Nylig delte briten et bilde fra sykesengen iført en sykehusskjorte og med en oksygenslange i nesen på Twitter.

- Dårlige nyheter, etter noen store undersøkelser denne morgenen ser det ut til at jeg ikke er døende, skrev 53-årigen spøkefullt, og fortsatte:

- Jeg kan ikke gjøre annet enn å beklage for alt oppstyret og fornærmelse dette vil medføre.

Spøkefulle

Flere følgere skriver tilbake at de håper at Morgan er på bedringens vei, mens andre ikke klarer å dy seg med å slå an en spøk med 53-åringen.

Morgan spiste nemlig en vegansk innbakt pølse under en av sendingene til TV-programmet «Good Morning Britain», og nå er det flere av følgerne som tuller med at det var maten som er årsaken til at 53-åringen nå er innlagt.

Det er trygt å si at pølsealternativet ikke falt i smak hos 53-åringen. Etter at han smakte på det veganske alternativet endte han nemlig opp med å spytte ut restene i en bøtte.

Ifølge People er TV-personligheten innlagt på sykehuset Bupa Cromwell i London. Morgan delte ikke bakgrunnen for hvorfor han er innlagt, eller hva slags undersøkelser han har vært gjennom.

Ifølge Mirror vil 53-åringen være tilbake på jobb i «Good Morning Britain» allerede førstkommende mandag, hvor han angivelig vil fortelle seerne nærmere om helsesituasjonen sin.

VENNER IGJEN: Piers Morgan og «Top Gear»-general Jeremy Clarkson har lenge vært bitre fiender. Under sendingen av «Alan Carr: The Chatty Man» i 2016 fortalte Morgan hvordan de begravde stridsøksa. Og han skværte opp med Carr selv, etter lang tids uvennskap. Vis mer Vis mer

Gikk hardt ut mot hertuginnen

Som tidligere nevnt er Piers Morgan kjent for å slenge om seg med brannfakler. I november fyrte han opp Ariana Grande, i januar i fjor endte et intervju med Caitlyn Jenner opp i full krangel og i 1998 omtalte han en ung David Beckham som «en idiotisk gutt».

I desember sjokkerte han nok en gang, da han anklaget hertuginne Meghan for å utnytte andre personer for å oppnå høyere sosial status.

Det første sparket fant sted på morgenshowet «Good Morning Britian».

Samtidig uttalte den frittalende tv-profilen at han ikke er overrasket over ryktene om misnøye innad i kongefamilien.

I forbindelse med en diskusjon om de seneste ryktene fra britiske tabloider om en angivelig strid innad i kongefamilien, hevdet Morgan at idet Markle møtte prins Harry (34), så kuttet hun all kontakt med ham.

SPARKER FRA SEG: Piers Morgan holdt ikke tilbake i sin omtale av hertuginne Meghan. Foto: NTB scanpix
SPARKER FRA SEG: Piers Morgan holdt ikke tilbake i sin omtale av hertuginne Meghan. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg hørte aldri fra henne igjen, og plutselig hadde hun klatret den sosiale stigen ut av min omgangskrets.

- Jeg må være ærlig, min erfaring med henne var ikke bra. Og alt jeg har sett siden minner meg om en skuespiller - en Hollywood-skuespiller - som utnytter muligheten til å spille seg til toppen, sa han i programmet.

I hvilken grad utspillet var humoristisk ment, er fortsatt uklart.

Men i stedet for å beklage seg, eller å understreke at det var ment med en humoristisk undertone, har han supplert utspillet med en kronikk som ble publisert i Daily Mail og en rekke Twitter-meldinger.

En annen deltaker i morgenshowet, journalist Radhika Sanghani, avfeide anklagene som «helt latterlige».

- For meg ser dette ut til å være en virkelig romantisk kjærlighetshistorie mellom dem. Under bryllupet deres var det åpenbart at de var forelsket i hverandre, og de virket som et fint ektepar, sa hun.

Også andre personer mente at det ikke virket å være hold i ryktene rundt kongefamilien.

LES OGSÅ: Skylder på seg selv etter de mislykkede forholdene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer