- Beklager at jeg bannet på TV!

Tone Damli Aaberge raste etter at Astrid Smeplass røk ut av «Idol». Se videoen med de irriterte Idol-dommerne!

BEKLAGET BANNING: - Det er katastrofe. Det er trist og feil. Det er første gangen jeg har blitt provosert, sier Tone Damli, som bannet på TV da resultatet var klart.  Foto: Werner Juvik/Se og Hør
BEKLAGET BANNING: - Det er katastrofe. Det er trist og feil. Det er første gangen jeg har blitt provosert, sier Tone Damli, som bannet på TV da resultatet var klart. Foto: Werner Juvik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videoen med de forbannede Idol-dommerne øverst i saken!


SEOGHØR.NO: Fredag kom årets første store overraskelse i «Idol». En av storfavorittene Astrid Smeplass (16) måtte forlate konkurransen. 

Det falt ikke i god jord hos «Idol»-dommerne. Gunnar Greve og Tone Damli Aaberge (25) er skuffet over den norske befolkningen. 

- Det er katastrofe. Det er trist og feil. Det er første gangen jeg har blitt provosert, sier Tone Damli, som bannet på TV da resultatet var klart.

- Det var ikke meningen. Beklager at jeg bannet på TV, men av og til kommer de ekte følelsene, og man klarer ikke å styre seg.

Sogndals-skjønnheten tror at folk glemmer å stemme på favorittene, og påpeker at nå må folk lære. 

- Jeg håper folk har lært, sier Tone til Seoghør.no.

Exiten fikk flere til å reagere - men på en litt annen måte. Moren til Astrid Sugaren ble såret av dommernes kommentarer.

I videoen øverst i saken kan du se reaksjonene til Tone, en forbannet Gunnar Greve og hvordan Astrid selv reagerte da hun ble slått ut.

LES OGSÅ: - Hva er det folk tenker på?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer