TV-PERSONLIGHET: Helen Flanagan er såpestjerne og modell i England, og har vært kjæreste med fotballspiller Scott Sinclair siden 2009. Foto: All Over Press
TV-PERSONLIGHET: Helen Flanagan er såpestjerne og modell i England, og har vært kjæreste med fotballspiller Scott Sinclair siden 2009. Foto: All Over PressVis mer

Beklager anoreksi-bilder

Massiv kritikk mot den britiske TV-personligheten Helen Flanagan.

SEOGHØR.NO: Den britiske TV-personligheten og modellen Helen Flanagan (22) får nok en gang kritikk for bilder på sosiale medier.

Søndag «liket» nemlig 22-åringen flere fotografier av radmagre modeller på det sosiale nettstedet Instagram, noe som fikk mange av hennes følgere til å se rødt.

Onde tunger ville nemlig ha det til at Flanagan med dette oppfordrer til ekstremslanking, skriver The Sun.

Men via Twitter tar hun sterk avstand fra dette:

«Jeg beklager hvis jeg tråkket noen på tærne ved å «like» bildene. Jeg oppfordrer ikke til anoreksia. Tenkte ikke over at folk kan se hvilke bilder jeg har likt. Selv er jeg mellom 38 og 40, og vil bli en 38 til sommeren  - og brukte bildene som inspirasjon».

Den flotte blondinen er stolt av sine kurvige kropp, tvitrer hun videre:

«Jeg har selv slitt med ting som det der da jeg var yngre, og er nå stolt av at jeg, med mine former, kan være en rollemodell unge jenter».

I desember i fjor fikk Flanagan kritikk for å legge ut modellbilder av seg selv på Twitter hvor hun poserte med en pistol mot tinningen samme dag som flere av de drepte barna fra skolemassakren i Connecticut ble begravet.

LES OGSÅ: Kim Kardashian får kritikk for gravid-garderobe