Beit flyvertinne

J-Lo blir saksøkt for fem millioner dollar av flyvertinne.

UFLAKS: Hendelsen på privatflyet kan koste dem dyrt. Foto: All Over Press
UFLAKS: Hendelsen på privatflyet kan koste dem dyrt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jennifer Lopez (38) er kjent for sine dyre vaner, men det er et dyr som nå kan koste henne svært dyrt. Divaen var ombord i et privatfly på vei til Los Angeles da vaktbikkja hennes ble litt for ivrig. Ifølge sakspapirene skal schæferen Floyd, som blir beskrevet som en veldressert hund, ha tatt et tak i flyvertinnes legg da hun gikk forbi slik at hun ramlet overende, skriver Cbs4denver.com.I tillegg til et smertefull bitt skal hun også ha blitt påført ryggskade i fallet, noe som gjør at hun ikke lenger orker å jobbe og mener hun heller ikke vil komme tilbake på jobb. Dette krever flyvertinnen hele fem millioner dollar, altså nærmere 25 millioner kroner, for tort og svie. Saksøkeren selv vil ikke kommentere saken, men henned advokater hevder at hun er ikke ute etter å tjene på Lopez sin kjendisstatus og skal ha forsøkt å komme til enighet med superstjernens advokater uten å ta saken til retten. Så da vil tiden vise om det lønte seg, siden ektemannen Mark Anthony (39) og Lopez nok også har råd til toppadvokater. Paret bor nå for tiden på Long Island med sine tvillinger, og bruker svært store summer på sikkerhetsopplegget. Men de hadde kanskje ikke regnet med at en del av det skulle føre til slike utgifter. LES OGSÅ: Snakker ut om skilsmissen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer