Jennifer Aniston:

Beinhard avgjørelse: - Det er så synd

«Friends»-stjernen er ikke nådig under pandemien.

ENGASJERT: Jennifer Aniston har vært en tydelig stemme gjennom hele pandemien. Nå kommer hun med en avsløring om omgangskretsen sin. Foto: Magnus Sundholm/ Shutterstock/ NTB
ENGASJERT: Jennifer Aniston har vært en tydelig stemme gjennom hele pandemien. Nå kommer hun med en avsløring om omgangskretsen sin. Foto: Magnus Sundholm/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Friends»-skuespiller Jennifer Aniston (52) har gjennom hele pandemien vært svært høylytt om sosial distansering, bruk av munnbind og vaksinering - der hun har oppfordret både følgere og fans til å ta smittevern på alvor.

I juni i fjor ba hun blant annet sine 37,7 millioner følgere på Instagram om å bruke munnbind.

«Hvis du bryr deg om menneskeliv, vær så snill. Bare bruk et jævla munnbind, og oppfordre alle rundt deg til å gjøre det samme», skrev hun den gang.

Derfor er det kanskje ikke så rart å tenke seg at hun neppe har tatt noen sjanser når det kommer til egen omgangskrets. I et nytt intervju avslører nemlig skuespilleren at hun har fjernet flere folk fra livet sitt det siste året.

LIK: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston. Vis mer

- Det er så synd

Den prisvinnende 52-åringen forteller i et nytt intervju med InStyle at hun faktisk har fjernet flere mennesker fra sin «ukentlige rutine», som følge av deres syn på vaksinasjon.

- Det er fremdeles en stor gruppe mennesker som er motstandere av vaksinen, eller som bare ikke hører på fakta. Det er så synd, sier hun i intervjuet.

Videre avslører skuespilleren at hun har mistet en del personer som enten har nektet, eller ikke avslørt om de er vaksinert eller ikke, fra livet sitt.

- Jeg føler at det er din moralske og profesjonelle plikt å informere, siden vi ikke alle blir testet hver eneste dag. Det er vanskelig, siden alle har rett til sine egne meninger, men mange meninger føles som de ikke er basert på noe annet enn frykt eller propaganda, sier hun videre.

TREND: Denne TikTok-trenden skaper reaksjoner. Leger og eksperter er nå redde for at den skal øke skepsisen til coronavaksinene. Video og reporter: Klaus Holm Fjellro / Dagbladet TV. Musikk: Epidemicsound. Vis mer

Auksjonerte bort nakenbilde

Som nevnt har Aniston gjennom pandemien vært svært opptatt av at alle skal holde seg trygge og friske. I juni i fjor valgte hun blant annet å auksjonere bort et berømt nakenbilde - som de fleste fans husker svært godt.

Pengene ble gitt bort til en veldedig organisasjon som tilbyr gratis testing av coronaviruset.

«Hundre prosent av salgsinntektene av dette portrettet vil gå til Naf Clinics, en organisasjon som tilbyr gratis testing for coronaviruset», skrev 52-åringen til et innlegg på Instagram.

Kritikk

Før jul var det imidlertid kritikk som ventet skuespilleren. På Instagram viste hun nemlig fram deler av julepynten sin: En trebrikke med påskriften «Vår første pandemi, 2020».

HARD KRITIKK: Flere mente dette var et tegn på at 52-åringen ikke tok pandemien seriøst. Foto: Skjermdump fra Instagram
HARD KRITIKK: Flere mente dette var et tegn på at 52-åringen ikke tok pandemien seriøst. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Flere mente at den berømte skuespilleren gjorde narr av pandemien som preget hele 2020 og tatt livet av over millioner av mennesker på verdensbasis.

«Jennifer Aniston er en tosk som delte denne julepynten på Instagram-historien sin. La oss hylle vår første pandemi i 2020, som flere millioner mennesker har dødd av. La oss feire det på juletrepynten», lød en krass kommentar på Twitter, ifølge Us Magazine.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Det var flere tilsvarende bemerkninger i kommentarfeltet, der kritikken handlet om at Aniston ikke tok pandemien seriøst. Det var riktignok også mange som tok Hollywood-stjernen i forsvar, og mente at man måtte ta det hele med glimt i øyet.

VEKKER REAKSJONER: I et klipp fra 1998 kan se den tidligere «Late Show»-verten David Letterman sutte på «Friends»-stjerna Jennifer Anistons hår. Nå har videoen funnet sin vei tilbake til sosiale medier. Foto: NTB / CBS Vis mer

LES OGSÅ: Derfor måtte hun operere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer