Beinflørt i bilen

Paris Hilton viser nok en gang at stil ikke kan kjøpes for penger.

LANGE BEIN: Ikke lett å kombinere med korte skjørt... Foto: All Over Press
LANGE BEIN: Ikke lett å kombinere med korte skjørt... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tatt av vinden? Høy Prinsesse Diana-faktor er det i hvert fall ikke å spore i Paris Hiltons gjentatte forsøk på å bevege seg inn og ut av bilen med æren i behold. 

Hotellarvingen, som er kjent for sine ekstravagante opptredener både i det private og offentlige rom, sniker seg sjelden ubemerket hen. Kanskje det er på tide å lære seg hvordan man gjør entré på en litt mer stilfull måte?

25-åringen, som har hatt stor tv-suksess med reality-serien The Simple Life, markerte seg for alvor i rampelyset da en privat sexvideo hun hadde spilt inn med eksen havnet på nettet i oktober 2003. Siden den gang har Paris fortsatt med å overlate lite til fantasien i klesveien.

Motekritikeren Mr. Blackwell kåret i 2003 frøken Hilton til verdens verst kledde kjendis. Bilder som disse gjør neppe sitt for å bedre Paris' rykte i moteverdenen.

Kombinasjonen lave sportsbiler og skjørt har uansett ikke vist seg å være noen suksess til nå. Vi anbefaler at Paris holder seg til bukser neste gang hun skal på biltur...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer