LANGE BEIN: Ikke lett å kombinere med korte skjørt... Foto: All Over Press
LANGE BEIN: Ikke lett å kombinere med korte skjørt... Foto: All Over Press Vis mer

Beinflørt i bilen

Paris Hilton viser nok en gang at stil ikke kan kjøpes for penger.

Publisert

Tatt av vinden? Høy Prinsesse Diana-faktor er det i hvert fall ikke å spore i Paris Hiltons gjentatte forsøk på å bevege seg inn og ut av bilen med æren i behold. 


Hotellarvingen, som er kjent for sine ekstravagante opptredener både i det private og offentlige rom, sniker seg sjelden ubemerket hen. Kanskje det er på tide å lære seg hvordan man gjør entré på en litt mer stilfull måte?


25-åringen, som har hatt stor tv-suksess med reality-serien The Simple Life, markerte seg for alvor i rampelyset da en privat sexvideo hun hadde spilt inn med eksen havnet på nettet i oktober 2003. Siden den gang har Paris fortsatt med å overlate lite til fantasien i klesveien.


Motekritikeren Mr. Blackwell kåret i 2003 frøken Hilton til verdens verst kledde kjendis. Bilder som disse gjør neppe sitt for å bedre Paris' rykte i moteverdenen.


Kombinasjonen lave sportsbiler og skjørt har uansett ikke vist seg å være noen suksess til nå. Vi anbefaler at Paris holder seg til bukser neste gang hun skal på biltur...

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer