Beilernes store skrekk!

Skal få guttene til å løpe langt - og fort!

STERK: Sylvester er svært glad i å vise muskler. Nå skal beilere få gjennomgå. Foto: All Over Press
STERK: Sylvester er svært glad i å vise muskler. Nå skal beilere få gjennomgå. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ingen tvil om at Sylvester Stallone (60) er en harbarket kar. Nå har han fått det for seg at han skal skremme vettet av døtrenes fremtidige beilere.

Dette skal han gjøre ved å ta på seg sine gamle ”Rambo”-kostymer!

Se, der bankes bestefar! Stallone gjør comeback som Rambo!

Sylvester innrømmer ovenfor Contactmusic at han er svært beskyttende når det kommer til hans ti år gamle datter, Sophia, åtteåringen Sistine og lille Scarlett på fire år.

- De flørter allerede med gutter. Jeg vet at jeg ikke kan passe på dem for alltid, men jeg kommer til å gjøre det så lenge jeg kan. Jeg syns synd på den første gutten som banker på døra vår, sier han.

- Jeg skal kjøpe meg minst ti ”Rambo”-kostymer til, bare for å kunne være sikker på at guttene alltid vil frykte meg. Når de ser meg i kostymet, kommer de til å løpe langt bort. Det høres fint ut!

Stallone forteller også at døtrene i Stallone-familien er utstyrt med flørtegener, og at han regner med at det vil bli et kaos de neste 20 årene.

- Jeg vet det er dumt, men jeg vil ikke at de skal bli voksne. Jeg elsker familien min. Jeg kan ikke se for meg livet uten jentene mine i huset, sukker han.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer