SCENEVANT POSERING: Sølvstrupen Mariah Carey har etter hvert blitt vel så kjent for praktfiguren som for stemmeprakten. Foto: Stella
SCENEVANT POSERING: Sølvstrupen Mariah Carey har etter hvert blitt vel så kjent for praktfiguren som for stemmeprakten. Foto: StellaVis mer

Behøver bare vise kløften

Pamela Anderson og Mariah Carey har begge vist frem langt mer enn utringning tidligere - men fortsatt er damenes kløfter nok til å stjele showet!

BILDESPESIAL: Løft og kløft: 00-babenes utringninger!

SEHER.NO: Mariah Carey (37) har stilt opp naken for flere magasiner de siste årene og Pamela Anderson (40) har vist og gjort enda mer både på trykk og på film.

Likevel skal det fremdeles ikke mer til enn at de to superstjernene møter opp i utringet kjole, før absolutt alles øyne er rettet mot dem - og fotografene går bananas.

For mens 80-tallet tilhørte håret og 90-tallet hadde bena og etterhvert den bare magen, er store utringninger er et av dette tiårets mest markante kjendistrender.

Torsdag kastet Mariah og Pamela glans over hver sin tilstelning - begge møtte i utrigning og skjøt frem bysten slik de pleier - og satte dermed, på hvert sitt hold, alle andre i skyggen.

Mariah Carey kom til VH1s "Save The Music Foundation Gala" på Lincoln-senteret i New York City i en tettsittende kjole - tilsynelatende sprekere enn noen gang.

Pamela Anderson kom omtrent samtidig til verdenspremieren på Russell Mulcahys (Highlander) storfilm Resident Evil: Extinction på Planet Hollywood i Las Vegas iført en innsvinget hvit kjole.

Det skulle selvsagt ikke mere til for noen av dem...

BILDESPESIAL: Se kjendisenes heftige utringninger HER!