«Sister Wives»:

- Behandlet deg som dritt

Frustrert over ekskona.

BRUDD: I fjor ble det slutt mellom Kody Brown og Christine Brown etter 26-års ekteskap. Fra venstre: Christine, Meri, Robyn, Janelle og Kody Brown. Foto: Puddle Monkey Prods/Kobal/REX/NTB
BRUDD: I fjor ble det slutt mellom Kody Brown og Christine Brown etter 26-års ekteskap. Fra venstre: Christine, Meri, Robyn, Janelle og Kody Brown. Foto: Puddle Monkey Prods/Kobal/REX/NTB Vis mer
Publisert

I løpet av 17 sesonger har man kunnet bli godt kjent med gjengen i den populære TLC-serien «Sister Wives». I serien følger man Kody Brown (53) og hans koner Meri (51), Janelle (53), Robyn (43) og Christine (50).

I fjor skilte derimot sistnevnte kone seg fra Brown, etter et 26 års lang ekteskap.

I et eksklusivt klipp fra denne ukens episode av serien, åpner Brown seg om frustrasjonen og sinne mot Christine sin beslutning om å gå fra han.

People har omtalt saken.

DRAMA: Se bildene fra nye «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

Ødelagt familie

- Christine har behandlet deg som dritt helt fra begynnelsen, sier Brown til kona Robyn under et familiemøte.

Deretter snur Brown seg til ekskona og forklarer at han er sint på henne fordi hun aldri har prøvd å få et godt forhold til konene hans.

Videre forteller han at han har gitt Christine flere tips om hva hun må gjøre for å få et bedre forhold med de andre konene, uten at hun har tatt noe videre initiativ til å ha et anstendig forhold med dem.

- Ansvarligheten er det jeg har bedt om her. Og i stedet for å være ansvarlig, flykter du. Hvis du ikke prøver å være ditt beste i dette forholdet og i denne familien, så kaster du bort tiden din.

Browns frustrasjon fører deretter til at Christine unnskylder seg overfor Robyn, og understreker at det aldri var meningen å behandle Robyn som dritt.

- Men du gjorde det, og du innrømmet det. Du kan ikke rette på det. Nå sitter vi her med en ødelagt familie, avslutter Brown opprørt.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Her er promoen for sesong 16. Video: TLC Vis mer

Unnskylder seg

Brown har i tidligere episoder også uttalt seg om skilsmissen med Christine, den gang med mindre sinne, og mer sorg.

- Jeg trenger sorgterapi eller noe. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg er så tilknyttet til henne, innrømte han.

Overfor Christine fortalte Brown den gang at han burde ha håndtert skilsmissen bedre.

- Jeg vil unnskylde for å ha vært så sint. Jeg trenger å komme til et sted hvor jeg kan glede meg over din lykke og din frihet.

LES OGSÅ: Avslører sjokkskilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer