TIL SYKEHUS: Amerikanske medier skriver at Demi Moore behandles for rusmisbruk, men stjernens pressetalsmann hevder hun bare er utslitt.  Foto: All Over Press
TIL SYKEHUS: Amerikanske medier skriver at Demi Moore behandles for rusmisbruk, men stjernens pressetalsmann hevder hun bare er utslitt. Foto: All Over Press Vis mer

Behandles for rusmisbruk

Mandag kveld ble Demi Moore kjørt til sykehus i all hast.

Publisert
SEHER.NO: Demi Moore (49) har fått mye oppmerksomhet i media etter sjokkbruddet fra ektemannen Ashton Kutcher (33) i fjor. Moore skal ha vært nedbrutt etter bruddet, og venner av stjernen har vært svært bekymret for skuespillerens helsetilstand.

Den siste tiden har hun nærmest isolert seg fra omverdenen og sett ekstremt tynn og sliten ut, de få gangene hun har vist seg offentlig. Nå virker det som stjernens tilstand kan være verre en først antatt.

Mandag kveld ankom politi og sykebiler Moores hjem i Los Angeles etter å ha mottatt en nødsamtale. Ifølge nettstedet TMZ brukte ambulansepersonalet en halvtime på å vurdere Demis tilstand før hun ble brakt til sykehus for behandling av rusmisbruk.

- På grunn av alt stresset i livet hennes har Demi valgt å få profesjonell hjelp for å bedre helsen. Hun ser frem til å bli frisk og er takknemlig for støtten fra familie og venner, sier stjernens pressetalsmann til TMZ.   

I september ble Kutchers mange affærer avslørt av amerikanske medier. Han skal til og med ha vært utro på parets seks års bryllupsdag, noe som knuste Demi. Mens 49-åringens helsetilstand skal ha blitt verre, blir Ashton stadig observert med nye damer.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å forandre navnet    


Les mer om Demi Moore i fredagens utgave av Se og Hør!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer