Dr. Dre

Behandles for mulig hjerneblødning

Rapperen Dr. Dre er innlagt på sykehus i Los Angeles.

INNLAGT: Dr. Dre (55) er innlagt på sykehus i Los Angeles. Her sammen med datteren Truly Young og ekskona Nicole Young i fjor. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB
INNLAGT: Dr. Dre (55) er innlagt på sykehus i Los Angeles. Her sammen med datteren Truly Young og ekskona Nicole Young i fjor. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Den legendariske rapperen (55) fikk tirsdag behandling på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles for en mulig hjerneblødning, skriver Los Angeles Times og TMZ.

Selv har rapperen nå kommentert situasjonen i et innlegg på Instagram.

«Takk til familien min, venner og fans for deres interesse og ønsker om god bedring. Jeg har det veldig bra og får glimrende behandling fra mitt medisinske team. Jeg vil være ute av sykehuset og hjemme igjen snart. All honnør til de flotte medarbeiderne på Cecars. One Love!!» skriver Dr. Dre.

Ønsker god bedring

En kilde til US Weekly forteller at legene er bekymret for rapperen. Ifølge kilden skal Dr. Dre ha hatt en fryktelig hodepine i omtrent et døgn før han oppsøkte lege.

Rapperen, som egentlig heter Andre Young, ble kjent som en del av N.W.A. fra Compton i Los Angeles. Han ble også en svært suksessrik musikkprodusent.

«Sender deg kjærlighet og bønner», skriver medgrunnleggeren av N.W.A, Ice Cube, på Twitter.

Nyheten om innleggelsen kommer midt i en bitter skilsmissestrid med Nicole Young (51). I juni i fjor ble det kjent at Young hadde søkt om skilsmisse fra rapperen etter 24 år som ektepar.

RASER MOT RYKTER: Kris Jenner rystes av rykter som sier at hun skal ha hatt en het kveld med den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Bitter skilsmissestrid

Konflikten bunner i om hvorvidt ektepakten de inngikk i sin tid, er gyldig eller ei. The Blast fikk i august tilgang på en rekke rettsdokumenter om skilsmissen, der rapperens kone hevder at hun signerte en ektepakt, men at Dr. Dre skal ha revet den i stykker noen år inn i ekteskapet - som en romantisk gest.

Den berømte rapperen vil på sin side følge ektepakten, og mener at alle virksomhetene hans, samt store deler av formuen på 1 milliard dollar, tilhører ham, ifølge rettsdokumentene.

SKAPT OVERSKRIFTER: Skilsmissen mellom Nicole Young og rapperen har ikke gått upåaktet hen. Her er de sammen på WSJ Innovator of the Year Awards i 2014. Foto: BFA/ REX/ NTB scanpix
SKAPT OVERSKRIFTER: Skilsmissen mellom Nicole Young og rapperen har ikke gått upåaktet hen. Her er de sammen på WSJ Innovator of the Year Awards i 2014. Foto: BFA/ REX/ NTB scanpix Vis mer

I september kom det frem i rettsdokumenter som TMZ hadde fått tilgang på, at Young krevde en enorm sum fra eksmannen. Ifølge dokumentene ville hun ha over 1 936 399 amerikanske dollar fra artisten i måneden, som tilsvarer drøye 17,2 millioner norske kroner.

Beløpet skulle være et midlertidig ektefellebidrag som vil si at artisten skal punge ut beløpet, mens de to fortsatt er gift, frem til skilsmissen er gått gjennom. Utover dette krevde hun et beløp på 5 millioner amerikanske dollar som skulle gå til å betale advokatene sine. Dette tilsvarer 44,5 millioner norske kroner.

LES OGSÅ: Sangstjernen på sykehus etter ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer