Britney Spears og Sam Asghari:

- Behandler henne som en prinsesse

Popstjernens kjæreste skal ha vært ekstra støttende etter sjokkuttalelsene i retten forrige uke.

STØTTE: I etterkant av Britney Spears' sjokkerende forklaring i retten har kjæresten vært en stor støtte. Foto: Vivien Killilea / AFP / NTB
STØTTE: I etterkant av Britney Spears' sjokkerende forklaring i retten har kjæresten vært en stor støtte. Foto: Vivien Killilea / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det stormer rundt den verdensberømte artisten Britney Spears (39), som for øyeblikket kjemper i rettsalen for å oppheve det svært omstridte vergemålet hun har vært under i 13 år.

Bevegelsen #FreeBritney har vokst seg stor blant fansen i håp om at stjernen til slutt skal få egen råderett over blant annet eiendeler, personlige beslutninger, psykiske helse og økonomi.

Det er nemlig Britneys far, Jamie Spears (68), sammen med advokaten Andrew Wallet, som styrer disse delene av popstjernens liv.

Britney har imidlertid en stor støttespiller med seg på laget som hjelper henne gjennom den vanskelige perioden.

Etter at «Toxic»-sangeren hadde sin første høring i den juridiske striden skal nemlig kjæresten, Sam Asghari (27), ha vært ekstra opptatt av 39-åringens velvære.

Se og Hør sin reporter har snakket med fansen til Britney Spears etter det som kom fram i rett i natt. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

Dro til Hawaii

I etterkant av høringen forrige uke dro popstjernen til en resort i Hawaii sammen med kjæresten og sikkerhetsteamet for å koble av.

Ifølge en kilde til US Weekly har Britneys kjæreste tatt seg fri for å kunne tilbringe tid med popstjernen.

- Sam forsikret seg om at timeplanen var tom etter høringen for å kunne være der for henne og støtte henne, forteller kilden.

KJÆRESTER: Britney Spears og Sam Asghari har vært sammen i overkant av fire år. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/NTB
KJÆRESTER: Britney Spears og Sam Asghari har vært sammen i overkant av fire år. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/NTB Vis mer

- Hun har vært veldig emosjonell, så han forsikrer seg om at hun er elsket og behandler henne som en prinsesse, legger kilden til.

Ifølge kilden tilbrakte de to turtelduene tid sammen ved å blant annet sole seg, svømme og ta bilder. Kilden forklarer også at Sam sørger for at Britney får seg i næringsrik mat.

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer

- De lager god mat, og spiser ferske og sunne måltider. Hun trener med Sam for å hjelpe kroppen mentalt og åndelig, fortsetter kilden.

På Instagram har Britney holdt følgerne sine oppdatert på kjæresteturen i form av flere innlegg på Instagram.

I går delte hun blant annet en video fra ferien sin:

- Traumatisert og deprimert

Sam, som jobber som personlig trener, møtte sangstjernen for første gang i 2016 under en innspilling av sistnevntes musikkvideo «Slumber Party».

I januar 2017 bekreftet paret forholdet på Instagram, og har siden den gang stått ved hverandres side.

Det innebærer at Sam også har vært vitne til kjærestens vergemål som hun nå kjemper for å komme seg ut av.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

23. juni fikk hun som nevnt sjansen til å uttale seg i retten, noe som varte i 24 minutter. Der lettet hun på sløret om de store plagene og hvordan hun følte seg «truet» til å signere vergemålsavtalen.

«Jeg er traumatisert, deprimert og gråter hver dag», var blant det hun uttalte i retten.

Sam har tidligere delt sine meninger om Britneys far og hvordan vergemålet setter en stopper for parets forhold.

«Det er viktig at folk forstår at jeg har null respekt for noen som prøver å kontrollere forholdet vårt og hele tiden stikker kjepper i hjulene for oss. Min mening er at Jamie er en skikkelig pikk», skrev han på Instagram.

SOLO: I forbindelse med at Britney Spears skulle vitne i retten ble det arrangert demonstrasjon utenfor USAs ambassade. Cathrine Deaton Heibø møtte opp. Video: Christian Fjermeros. Reporter: Celina Morken Vis mer

«Jeg kommer ikke til å gå inn i detaljer for jeg har alltid respektert privatlivet vårt, men samtidig kom jeg ikke til dette landet for å undertrykke meningene mine og friheten min», la han til.

Støttes av eksen

Det er imidlertid ikke bare kjæresten og fansen som har vist sin støtte til Britney. Ekskjæresten og artist Justin Timberlake (40) tok nemlig til Twitter for å dele sine tanker om det strenge vergemålet, samt uttalelsene i 39-åringens rettsforklaring.

«Etter det jeg så i dag bør vi alle støtte Britney i denne tiden», skrev han på Twitter forrige uke, og fortsatte:

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

«Uansett fortid, god eller dårlig, og uansett hvor lenge det var siden … Det som skjer med henne er bare ikke riktig».

I Britneys forklaring kunne hun avsløre ønsket om å skaffe flere barn, men hevdet at hun har spiral fordi flere, inkludert faren, ikke ønsker at hun skal få flere barn. Det meldte blant andre People.

«Ingen kvinne burde noen gang være begrenset fra å bestemme over egen kropp. Ingen skal noen gang bli holdt mot sin vilje … eller måtte be om tilgang til alt de har jobbet så hardt for», fortsatte Justin på Twitter.

LES OGSÅ: Lanserer sjokkpåstand om Britney Spears

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer