Synnøve Skarbø:

Begynte å snuse av «Skal vi danse»

Synnøve Skarbø røper at hun fikk en dårlig uvane under deltakelsen i «Skal vi danse».

UVANE: Synnøve Skarbø røper at hun fikk en dårlig uvane under innspillingen av det populære danseprogrammet. Foto: NTB
UVANE: Synnøve Skarbø røper at hun fikk en dårlig uvane under innspillingen av det populære danseprogrammet. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Denne høsten har tv-seere fått dobbel dose av den blide sunnmøringen Synnøve Skarbø (49). Ikke bare er hun aktuell med TVNorge-programmet «Synnøve rydder opp - kjendis», der hun skal hjelpe et knippe norske kjendiser med rydding hjemme.

Hun har nemlig også vært aktuell i TV 2-programmet «Skal vi danse». Denne lørdagen var det hennes tur til å forlate parketten, og 49-åringen måtte dermed ta farvel med konkurrentene.

SKUFFET: Både Synnøve Skarbø og Santino Mirenna var svært skuffet da Rød Løper snakket med dem etter sendingen lørdag 3. oktober. Vis mer

- Aldri tatt en snus i hele mitt liv

Etter lørdagens program kunne man likevel følge hennes siste farvel med de andre deltakerne, og konkurransen, i ekstraprogrammet «Dansebobla» på samme kanal.

Der fikk observante seere med seg at hun kanskje hadde plukket med seg en noe dårlig uvane fra tiden på dansegulvet.

I et intervju etter exiten kan man nemlig se Skarbø plukke ut et snus fra munnen, mens hun sier lattermildt:

- Jeg skal bare ta ut snusen. Jeg har begynt å snuse. Aldri tatt en snus i hele mitt liv. Plutselig nå. Jeg må ha noe kos. Nå er det slutt på alt mulig annet. Nå er det bare hardkjør, så jeg tenkte at jeg måtte ha et eller annet.

Sunnøve Skarbø har ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

SKAL VI RYDDE?: Synnøve Skarbø har en hektisk høst i vente, med både dansing og rydding på agendaen. I første episode av hennes nye program «Synnøve rydder opp - kjendis» besøker hun Else Kåss Furuseth. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Måtte takke for seg

Som nevnt var det 49-åringens tur til å forlate det populære danseprogrammet denne helgen, etter at hun og partneren, Santino Mirenna, måtte se seg slått av Siri Kristiansen og Tarjei Svalastog i duellen.

- Jeg synes det er kjempekjipt, enkelt og greit, sa Skarbø til Se og Hør etter exiten.

- Jeg vet ikke om jeg vil klare å se på «Skal vi danse» framover og vil nok ha en klump i magen hele tiden. Jeg kommer til å våkne opp i morgen og være skikkelig deppa, grine meg i hjel og ringe Santino, la hun til.

Avslutningsvis fortalte Skarbø at hun gruet seg til å fortelle sin åtte år gamle datter at hun var ferdig i konkurransen.

Synnøve Skarbø fikk være med i fem episoder av TV 2-programmet, og under en av sendingene hadde hun én spesiell person som heiet i salen.

GOD KJEMI: Nathan «Nate» Kahungu og dansepartneren Helene Spilling har fått mye oppmerksomhet i forkant av «Skal vi danse»-premieren. Video: Rød Løper Vis mer

Heiet i salen

I salen satt nemlig kronprinsessen sammen med tidligere moteredaktør Vanessa Rudjord (44). Sistnevnte har podkasten «Vanessa og Synnøve» sammen med danse-deltaker Synnøve Skarbø (49).

Besøket hadde imidlertid gått under radaren for de fleste, fram til noen dager etter sendingen. Til Se og Hør kunne TV 2 bekrefte at det var kongelig publikum på plass.

- Vi kan bekrefte at kronprinsesse Mette-Marit var til stede blant publikum under forrige ukes «Skal vi danse»-sending, skrev pressekontakt for programmet, Siril Vatne Meling, i en e-post.

Kronprinsessen hadde også kommentert under Skarbøs Instagram-bilder , hvor hun skrev at hun heiet på Skarbø i konkurransen.

Det er derfor nærliggende å tro at Mette-Marit var i salen for å nettopp gi Skarbø ekstra applaus for å komme seg gjennom sendingen.

LES OGSÅ: - Jeg har bare prøvd å overleve

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer