Kristin Gjelsvik åpen om rusfortiden:

Begynte å ruse seg allerede som 14-åring

- Jeg tenkte «dette er uskyldig moro», minnes blogger og tv-profil Kristin Gjelsvik.

VIL HJELPE UNGE: Kristin Gjelsvik forteller åpenhjertig at hun har slitt med rus som ung. Åpenheten håper hun kan hjelpe andre. Foto: NTB Scanpix
VIL HJELPE UNGE: Kristin Gjelsvik forteller åpenhjertig at hun har slitt med rus som ung. Åpenheten håper hun kan hjelpe andre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I et åpenhjertig videoinnlegg på bloggen sin, har blogger og influencer Kristin Gjelsvik (31) lettet på sløret om sin røffe ungdomstid.

Utad later mye til at den sprudlende bergenseren har hatt en rolig oppvekst og et nært forhold til familien. Kristin legger ikke skjul på at forholdet til moren er helt unikt og noe av det hun setter mest pris på.

Overfor Se og Hør forteller 31-åringen om hvorfor hun valgte å åpne seg om sin fortid akkurat nå. Hun legger ikke skjul på at hun har gått flere runder på om hun egentlig burde gjøre det.

- Jeg har vurdert å fortelle om min rebelske ungdomstid i flere år, men det har rett og slett vært utrolig skummelt. Det var en tid i livet som jeg har vært redd for å bli dømt for. Hvorfor jeg valgte å gjøre det akkurat nå er et godt spørsmål, med mange svar. Men det handler mye om posisjonen jeg har i dag, sier hun og legger til:

- Vi trenger mer åpenhet rundt rus - spesielt blant unge, og hvis jeg kan bruke min stemme og plattform til å sette lys på rus blant unge, og i tillegg gjøre temaet mindre tabubelagt, vil det få enorm betydning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.