Begynte å røyke som seksåring

Hjertespesialisten fikk sjokk da Knut Sputnik Storbukås avslørte sin utrolige hemmelighet. Deretter ga han den populære artisten et ultimatum.

HYPNOTISERT: Sputniks gode venn, Bjørn Lunde fra Bergen er hypnoterapeut og hjalp sangkometen med å kutte røyken - ved hjelp av hypnose.  Foto: Trond Mæland
HYPNOTISERT: Sputniks gode venn, Bjørn Lunde fra Bergen er hypnoterapeut og hjalp sangkometen med å kutte røyken - ved hjelp av hypnose. Foto: Trond Mæland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Hjertespesialisten på Bangkok Hospital i Thailand fikk sjokk da Knut Sputnik Storbukås (71) røpet sin utrolige hemmelighet:

- Jeg har røkt siden jeg var seks år gammel.

Tobakken til den første sigaretten som han rullet seg fikk Sputnik av bestemoren.

- Bestemor gikk rundt i stua og smattet på pipa si hele dagen, forteller han.

Den folkekjære sangkometen fra Drangedal ble sendt hjem fra sykehuset i Pattaya med en stor boks hjertemedisin og klar beskjed om at han ikke kom til å leve særlig lenge hvis han ikke kuttet ut røykingen umiddelbart.

Hypnotisert

Noen dager senere fikk den norske artisten imidlertid uventet hjelp med å holde seg unna tobakken:- En kamerat kom på besøk til oss fra Norge. Bjørn Lunde er hypnoterapeut og står bak hypnoseakademiet i Bergen. Han driver med smertelindring og mental trening, og er blant annet spesialist i å hjelpe mennesker med å kutte røyken og bli slankere - ved hjelp av hypnose. Da han hørte om skrekkopplevelsen min tilbød han seg å hypnotisere meg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer