FIKK RÅD: "Luksusfellen"s økonomiske eksperter Hallgeir Kvadsheim (t.v.) og Magne Gundersen (t.h.) gir gode råd til "limousin-kameratene" Thomas Hofstad og Fredrik Kittel-Nielsen. Foto: TV3
FIKK RÅD: "Luksusfellen"s økonomiske eksperter Hallgeir Kvadsheim (t.v.) og Magne Gundersen (t.h.) gir gode råd til "limousin-kameratene" Thomas Hofstad og Fredrik Kittel-Nielsen. Foto: TV3 Vis mer

- Begynte å leie limo på videregående

Men kameratene tenkte ikke på å be om hjelp før "Luksusfellen" banket på døren...

Publisert
SEHER.NO: De fleste ungdommer tenker neppe på limousin som det naturlige valget for å komme seg rundt i bygatene, men for de to første deltakerne i vårens sesong av "Luksusfellen" på TV3 finnes det ingen bedre løsning.

- Vi begynte å leie limo på videregående, da vi skulle på juleball. Vi likte det så godt at vi fortsatte med det, sier Thomas Holstad (21) til Seher.no.

I onsdagens episode uttaler de at "limousiner for oss er som en russebuss på en måte."
 
Selv om utgiftene skjøt i været da han og kameraten Fredrik Kittel-Nielsen (20) flyttet sammen i en leilighet i Bogstadveien i Oslo sentrum, fortsatte å leie limousiner for opptil 10.000 kroner kvelden selv om de bodde midt i byen.

Holstad hevder han føler at de aldri har vært i like store gjeldsproblemer som mange tidligere "Luksusfellen-deltagere".

- Det var en kamerat som meldte oss på "Luksusfellen" uten at vi visste det, og egentlig ble vi med fordi vi ville gjøre en ironisk greie ut av det. Tidligere har vi sittet og ledd når vi har sett på det.

- Jeg har aldri hatt en inkassosak på meg og den eldste kredittkortregningen min har vært en måned gammel. Men vi har fått mange gode råd om sparing, og vi har blant annet blitt mye flinkere til å kutte ned utgiftene til mat ved å lage mer mat hjemme, sier han til Seher.no.

Fredrik Kittel-Nielsen innrømmer imidlertid at han har vært avhengig av å låne over 100.000 kroner fra familien for å å opprettholde livsstilen med designerklær, dyre møbler og feriereiser.

- Jeg har det i bakhodet, men har ikke fått mulighet til å begynne å betale ned noe gjeld ennå. Men heldigvis hjelper faren min meg fortsatt, sier han.

Etter møtet med "Luksusfellen"s økonomiske eksperter fikk kameratene klare råd om å kutte ned på festingen og shoppingen, og heller begynne å spare, men de innrømmer at de bare delvis har fulgt rådet.

- Nå er det sjelden vi leier limousin, og da er det mange som spleiser. Ellers er jo et godt sparetips å la damene spandere på byen, sier de med et smil til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  
 
LES OGSÅ: Dro på byen med penger fra kassa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer