Helene Olafsen:

- Begynte å grine

Det er mindre tid til romantikk for Helene Olafsen og Jørgen Nilsen om dagen.

MØTTES PÅ TV: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen møttes på «Skal vi danse», som de også vant. Foto: Morten Eik/Se og Hør
MØTTES PÅ TV: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen møttes på «Skal vi danse», som de også vant. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert

At romantikken blir satt til side når hverdagen består av jobb, småbarn og oppussing, er ikke uvanlig.

Det kan programleder Helene Olafsen (32) skrive under på.

Olafsen og forloveden Jørgen Nilsen (32) kunne i mars ønske sitt andre barn, Lilli, velkommen til verden. Fra før har de sønnen Louie (2).

I tillegg står stjerneparet midt opp i oppussingen av boligen på Malmøya i Oslo, som de kjøpte i 2019. Dermed blir det lite tid til å pleie parforholdet, forteller den ferske «Skal vi danse»-programlederen i podkasten «Alsgaard og Olafsen».

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Gråt på McDonalds

I torsdagens episode av podkasten, kunne tobarnsmoren innrømme at hun ikke husker sist hun var alene med forloveden, med unntak av når de malte hjemme.

Oppussingsprosjektet har også sin andre base på byggesenteret på Alnabru, og McDonalds ved senteret har blitt parets nye stamsted.

- Jeg husker en gang da Lilli var helt nyfødt, og mamma hadde Louie, så satt vi der, hadde fått maten vår, og var helt på bånn. Så bare satt jeg og så på Jørgen. Så bare begynte jeg å grine, for jeg kom på at «det er så lenge siden jeg har sett deg i øynene sånn som dette her», ler Olafsen.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Helene Olafsen, foreløpig uten hell.

Blir kollegaer

Den tidligere snowboardkjøreren forteller at hun likevel ikke «savner en helg på spa», og ser det romantiske i å ha prosjekter sammen. I tillegg kan hun opplyse at de er flinke til å si hyggelige ting og se hverandre.

Tidligere denne måneden ble det kjent at Olafsen tar over som programleder i «Skal vi danse: All stars», og tar dermed stafettpinnen etter Katrine Moholt (48). Nilsen medvirker også i programmet som danser, og skal føre artist Agnete Saba (28) rundt på parketten.

Det var også i TV 2-suksessen Olafsen og Nilsen først møttes som dansepartnere i 2017, og endte med å gå seirende ut av dansekonkurransen.

NY PROGRAMLEDER: Helene Olafsen er Skal vi danse sin nye programleder. Video: Klaus Fjellro / Dagbladet TV Vis mer

- Jeg synes «prosjektet oss» er romantisk i seg selv, det tror jeg han synes også. Når vi skal gjøre «Skal vi danse» sammen, det å jobbe sammen, det var sånn vi møttes også. Det er litt romantisk for oss.

Hun beskriver huset som et livsprosjekt de har sammen, og velger å tenke at de kommer til å savne de gangene barna var små og ville sove i foreldrenes seng.

- Vi kunne sikkert vært flinkere på å ha egentid, men jeg tenker at det kommer, og vi savner ungene så sykt når vi er borte uansett, sier en lattermild Olafsen.

LES OGSÅ: «Skal vi danse»-Philip med i nytt program

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer