Helene Olafsen:

- Begynte å grine

Det er mindre tid til romantikk for Helene Olafsen og Jørgen Nilsen om dagen.

MØTTES PÅ TV: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen møttes på «Skal vi danse», som de også vant. Foto: Morten Eik/Se og Hør
MØTTES PÅ TV: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen møttes på «Skal vi danse», som de også vant. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert

At romantikken blir satt til side når hverdagen består av jobb, småbarn og oppussing, er ikke uvanlig.

Det kan programleder Helene Olafsen (32) skrive under på.

Olafsen og forloveden Jørgen Nilsen (32) kunne i mars ønske sitt andre barn, Lilli, velkommen til verden. Fra før har de sønnen Louie (2).

I tillegg står stjerneparet midt opp i oppussingen av boligen på Malmøya i Oslo, som de kjøpte i 2019. Dermed blir det lite tid til å pleie parforholdet, forteller den ferske «Skal vi danse»-programlederen i podkasten «Alsgaard og Olafsen».

Gråt på McDonalds

I torsdagens episode av podkasten, kunne tobarnsmoren innrømme at hun ikke husker sist hun var alene med forloveden, med unntak av når de malte hjemme.

Oppussingsprosjektet har også sin andre base på byggesenteret på Alnabru, og McDonalds ved senteret har blitt parets nye stamsted.

- Jeg husker en gang da Lilli var helt nyfødt, og mamma hadde Louie, så satt vi der, hadde fått maten vår, og var helt på bånn. Så bare satt jeg og så på Jørgen. Så bare begynte jeg å grine, for jeg kom på at «det er så lenge siden jeg har sett deg i øynene sånn som dette her», ler Olafsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer