TOK TIL TÅRENE: Jeanetter Ervall (t.v.) klarte ikke å holde tårene tilbake da hun tirsdag overraskende måtte forlate «Paradise Hotel». Her sammen med realitykollega Anne. Foto: TV3
TOK TIL TÅRENE: Jeanetter Ervall (t.v.) klarte ikke å holde tårene tilbake da hun tirsdag overraskende måtte forlate «Paradise Hotel». Her sammen med realitykollega Anne. Foto: TV3 Vis mer

- Begynte å gråte utenfor hotellet

Parardise-Jeanette var totalt uforberberedt på sjokk-exiten.

Publisert
SEHER.NO: Jeanette Ervall (20) ble tatt fullstendig på senga, da hun tirsdag overraskende ble sendt hjem fra realityserien «Paradise Hotel».

Da nykommeren Kine Bertheussen stilte seg sammen med Jeanettes romkamerat Ole Christian Løvold (22), fikk trønderjenta beskjed om å pakke sakene sine av programleder Triana Iglesias.

- Det kom som et sjokk. Vi var forberedt på at noe skulle skje, men at det skulle bli en slik utvikling, hadde jeg aldri drømt om. Det var utrolig trist å måtte forlate de som jeg hadde vært sammen med så lenge på den måten.

- Da jeg plutselig stod på utsiden av «Paradise Hotel», var jeg veldig skuffet. Derfor begynte jeg å gråte. Det tok tid før jeg kom tilbake til mitt gamle jeg, sier hun til Seher.no.

Til tross for den dramatiske exiten, ser Jeanette kun tilbake på Paradise-tiden med et stort smil. Nå satser hun på å bruke utdannelsen sin som advokatsekretær til å finne seg en jobb.

Jeanette tror ikke på de dystre spådommene fra mange omdømme-eksperter om at reality-deltakelsen vil gjøre det vanskelig å få jobb.

- Jeg føler ikke at jeg har gjort noe jeg ikke kan stå for, så jeg er ikke redd for at jeg ikke skal få jobb. Tilbakemeldingene jeg har fått så langt, har også kun vært positive, sier hun til Seher.no.

Jeanette er imidlertid ikke like aktiv med å lete etter en kjæreste.

- Jeg får jo en del henvendelser både på byen og Facebook, men har ikke slått til på noen av dem. Jeg trives som singel jeg.

- Hva med romkameraten din, Ole Christian?

- Ole og jeg er veldig gode venner, men det er ikke noe romantisk. Han er som en storebror for meg. Jeg har fortsatt god kontakt med både ham og de fleste andre av årets deltakere, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Slakter utseendet til Paradise-nykommer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer