Begynte å gråte under intervju

TV-stjernen Anderson Cooper klarte ikke å holde tårene tilbake da han begynte å snakke om brorens selvmord.

SLITER MED TANKENE PÅ BRORENS SELVMORD: CNN-stjernen Anderson Cooper har intervjuet flere av verdens mest kjente personer, som her hvor han prater med lady Gaga. Men da han selv ble intervjuet tirsdag, tok Anderson Cooper til tårene da han begynte å sn Foto: All Over Press
SLITER MED TANKENE PÅ BRORENS SELVMORD: CNN-stjernen Anderson Cooper har intervjuet flere av verdens mest kjente personer, som her hvor han prater med lady Gaga. Men da han selv ble intervjuet tirsdag, tok Anderson Cooper til tårene da han begynte å sn Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Som en av TV-kanalens CNNs mest kjente reportere og programledere er Anderson Cooper (44) vant til å takle tøffe temaer, men da han tirsdag selv ble intervjuet om sin bror Carters selvmord i 1988, klarte han ikke å holde tårene tilbake.

- «Å få en slutt» på noe sånt, er et TV-uttrykk, sa han gråtkvalt om episoden, i intervjuet som han han gjorde sammen med sin mor Gloria Vanderbilt.

Gloria var selv tilstede da sønnen Carter styrtet i døden fra en balkong i 1988, og sa hun husker episoden som om det var i går.

- Et øyeblikk trodde jeg at skulle hoppe etter ham. Men så tenkte jeg på Anderson og det hindret meg fra å gjøre det.

- Man kommer aldri over noe sånt, sa hun til CNN.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Arven etter pappa kostet meg en skilsmisse.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer