Kim Kardashian og Kanye West

- Begynte å gråte da hun så den

Kanye West hevder han sitter på en sexvideo av ekskona. Dette sier Kim Kardashian.

NY SEXVIDEO: Kim Kardashians eksmann Kanye West hevder at han sitter på enda en sexvideo av henne. Foto: Broadimage/Shutterstock / NTB
NY SEXVIDEO: Kim Kardashians eksmann Kanye West hevder at han sitter på enda en sexvideo av henne. Foto: Broadimage/Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å nærme seg ett år siden det ble kjent at stjerneparet Kim Kardashian (41) og Kanye West (44) skulle skilles, etter syv år som gift.

Til tross for dette fortsetter eksparet å skape overskrifter i medier verden rundt. Spesielt har West flere ganger uttalt seg om ekskona, både om hennes nye angivelige forhold til komiker Pete Davidson (28), og samarbeidet om deres fire felles barn.

Nylig hevdet han også at det er takket være ham at det bare er én sexvideo av Kardashian som svirrer rundt på det store internettet.

Det melder People.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

- Begynte å gråte

Tirsdag denne uken slapp Hollywood Unlocked en ny video fra da programleder Jason Lee satte seg ned med rapperen for et intervju.

På et tidspunkt under samtalen hevdet West at han satt på en bærbar datamaskin med uutgitte opptak av Kardashian og ekskjæresten hennes, Ray J (41).

Kardashian og Ray J datet av og på mellom 2003 og 2007. I løpet av den tiden lagde de en sexvideo, som ble offentliggjort i 2007.

Videoen førte til mange år med kontrovers for realitystjernen og ennå er det folk som mener at det er takket være sexvideoen at hun og resten av Kardashian-klanen ble kjente.

KRITIKK: Det ble dårlig stemning rundt bordet da Kardashian-familien fikk vite at Kanye West hadde sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

Og nå hevder altså hennes eksmann at han sitter på enda en sexvideo av dem, og at det er takket være ham at den ikke har blitt offentliggjort.

West forteller at han etter Kardashians opptreden på «Saturday Night Live» med Davidson, hvor han selv satt i salen, møtte Ray J personlig og hentet datamaskinen det er snakk om. Dagen etter skal han ha levert den til ekskona.

- Hun begynte å gråte da hun så den, sa rapperen til Lee.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Hadde en gjennomgang

Nå har imidlertid Kardashian sett seg nødt til å svare på Wests utsagn.

I en uttalelse innhentet av People benekter en representant for Kardashian at det eksisterer en ny sexvideo.

- Etter en gjennomgang kan vi bekrefte at det ikke var noe seksuelt på datamaskinen. Det var bare et opptak fra flyet på vei til Mexico og opptak fra en klubb og restaurant på samme tur, sa representanten.

- Kim er trygg på at det ikke finnes noen ny sexvideo. Etter 20 år ønsker hun virkelig å gå videre fra dette kapittelet, og heller ha fokus på de positive tingene hun gjør, som det å være mor, gründer og talsmann for en rettferdighetsreform.

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer

LES OGSÅ: - Fortsatt kona mi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer