Kim Kardashian og Kanye West

- Begynte å gråte da hun så den

Kanye West hevder han sitter på en sexvideo av ekskona. Dette sier Kim Kardashian.

NY SEXVIDEO: Kim Kardashians eksmann Kanye West hevder at han sitter på enda en sexvideo av henne. Foto: Broadimage/Shutterstock / NTB
NY SEXVIDEO: Kim Kardashians eksmann Kanye West hevder at han sitter på enda en sexvideo av henne. Foto: Broadimage/Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å nærme seg ett år siden det ble kjent at stjerneparet Kim Kardashian (41) og Kanye West (44) skulle skilles, etter syv år som gift.

Til tross for dette fortsetter eksparet å skape overskrifter i medier verden rundt. Spesielt har West flere ganger uttalt seg om ekskona, både om hennes nye angivelige forhold til komiker Pete Davidson (28), og samarbeidet om deres fire felles barn.

Nylig hevdet han også at det er takket være ham at det bare er én sexvideo av Kardashian som svirrer rundt på det store internettet.

Det melder People.

- Begynte å gråte

Tirsdag denne uken slapp Hollywood Unlocked en ny video fra da programleder Jason Lee satte seg ned med rapperen for et intervju.

På et tidspunkt under samtalen hevdet West at han satt på en bærbar datamaskin med uutgitte opptak av Kardashian og ekskjæresten hennes, Ray J (41).

Kardashian og Ray J datet av og på mellom 2003 og 2007. I løpet av den tiden lagde de en sexvideo, som ble offentliggjort i 2007.

Videoen førte til mange år med kontrovers for realitystjernen og ennå er det folk som mener at det er takket være sexvideoen at hun og resten av Kardashian-klanen ble kjente.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.