- Begynte å gråte da Anna Anka kom

Kalenderdeltagerne reagerte med sjokk og tårer da Hollywood-fruen ankom gården. Se hvem som ryker ut i 12. episode av «Jakten på en julestjerne»!

SEHER.NO: De siste tre dagene har hele fire deltagere måttet forlate Seher.nos julekalenderserie «Jakten på en julestjerne». Og i den 12. episoden stiger spenningen og glamournivået betraktelig, når realitykjendisene på Sæteren gård får storstilt besøk av en nordisk superstjerne.

De gjenværende deltagerne i konkurransen står samlet ute på tunet, når en stor limousin ruller opp mot gården.

Og det blir både hyl, latter og tårer når ingen ringere enn den svenske Hollywood-fruen og tv-stjernen Anna Anka (39) stiger ut.

- Når Anna Anka kom ut av limousinen tenkte jeg bare «er det mulig?». Hun er en av dem jeg føler at ikke er virkelig. En som du ser på tv, en figur du aldri kommer til å møte, sier en tydelig lammet Hanne Rindal Ree, kjent fra jentegruppa Irresistible, i episoden.

Tonnie Lobekk fra 71 grader Nord synes det var morsomt å være vitne til alle de forskjelllige reaksjonene blant hennes meddeltagere på at det var Anna Anka som kom ut av limousinen.


- Noen holdt på å tisse i buksa og begynte å grine, refererer hun.

Og det er flere som blir stumme over hvor flott og jordnær den mye omtalte kjendisfruen er.
 
- Det var helt utrolig å se henne i virkeligheten. Hun er jo en skikkelig sexy dame. Mye penere i virkeligheten enn på tv, sier tidligere «X Factor»-deltager Bjørn Henrik Brandtenborg.

Som om ikke det å få Hollywood-besøk var nok til å gjøre deltagerne målløse, stiger intensiteten og dramatikken i programmet betraktelig, når det blir klart at Anka skal stemme ut ikke bare én, men to av dagens deltagere...

Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her!

«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – produsert av Seher.no, eksklusivt for Seher.nos lesere. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15.000 kroner levert av Restplass.no.

En ny episode legges ut hver morgen klokka 08.00 på Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hvem skjuler seg under nissemasken?