«Linni søker drømmeprinsen»:

- Begynte å få følelser

Mandag kveld tok Linni Meister et svært vanskelig valg i finalen av «Linni søker drømmeprinsen».

FINALE: Det er endelig duket for finale i «Linni søker drømmeprinsen». Hvem ender opp med å stikke av med hjertet til Linni Meister? Video: Luna Lea/Discovery+. Reporter: Jonas Hammer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom elleve episoder av «Linni søker drømmeprinsen» har spente TV-seere fått følge Linni Meisters (36) datingreise. Det har vel og merke ikke bare vært en dans på roser, og det har også oppstått flere tårevåte øyeblikk under seriens gang.

I mandagens finale ble det imidlertid avslørt at Linni står igjen som singel - etter at hun valgte å sende hjem både Birger Heimdal (28) og Joakim Johansen-Asprusten (39).

Valget kom riktignok som en overraskelse for begge frierne.

TUNGT: I dagens episode av «Linni søker drømmeprinsen» blir det dobbel-exit, og Linni knekker sammen under det vanskelige valget. Video: Rød Løper/Discovery+. Reporter: Luna Lea/Jonas Hammer Vis mer

- Ble litt skuffet

Når Se og Hør slår på tråden til Heimdal kan han fortelle nærmere om hvordan han opplevde opptakten til finalen.

- Jeg følte jo at det begynte å åpne seg litt mer for følelser. Vi hadde en veldig fin date hvor vi var litt tettere på hverandre og litt mer intime. Så jeg følte meg ganske lettet etter den daten, selv om Joakim selvfølgelig var i bakhodet, forteller han.

FINALIST: Birger Heimdal var én av to som sto igjen i finalen og hadde et håp om å vinne hjertet til Linni. Foto: Discovery+
FINALIST: Birger Heimdal var én av to som sto igjen i finalen og hadde et håp om å vinne hjertet til Linni. Foto: Discovery+ Vis mer

Videre legger ikke Heimdal skjul på at han imidlertid raskt skjønte at Linni ikke kom til å velge ham da alt kom til stykket.

- Jeg følte at jeg hadde fått tydelige signaler fra henne, men da jeg så at hun satt der så var «viben» helt annerledes. Så jeg skjønte egentlig utfallet med én gang jeg så henne.

På spørsmål om hva han egentlig tenker om at ingen ble valgt, svarer han følgende:

- Hun skal jo selvfølgelig gå etter sitt eget hjerte, men jeg ble jo litt skuffet. Litt merkelig, men hvis det er det rette valget for henne så er det sånn.

FRIERE: Ti friere meldte seg på «Linni søker drømmeprinsen», i håp om å vinne Linnis hjerte. Foto: Discovery Networks Norway
FRIERE: Ti friere meldte seg på «Linni søker drømmeprinsen», i håp om å vinne Linnis hjerte. Foto: Discovery Networks Norway Vis mer

- Begynte å få følelser

Den andre finalisten som kunne vunnet hjertet til Linni, er Joakim Johansen-Asprusten. Overfor Se og Hør forteller han at han var sliten i hodet på den store finaledagen.

- Du vet, det er tre uker med intens dating og mye som skjer. Jeg er ikke vant til en slik situasjon. Men jeg håpet jo innerst inne at hun kom til å velge en av oss, sier han, og legger til:

FØLELSER: Joakim Johansen-Asprusten legger ikke skjul på at han begynte å få følelser for Linni under programmet. Foto: Vegard Giskehaug
FØLELSER: Joakim Johansen-Asprusten legger ikke skjul på at han begynte å få følelser for Linni under programmet. Foto: Vegard Giskehaug Vis mer

- Selv om hun da ikke velger noen tenker jeg at man må kunne unne en å kanskje gå på noen dater for å finne ut litt mer, for når du er der inne blir du kanskje litt mer reservert enn i det virkelige liv, mener han.

- Hvordan var det å sitte der og få avslag fra Linni?

- Jeg tenkte mye gjennom om Linni og jeg kunne fungere sammen, og merket at jeg hadde begynt å få følelser for henne. Så jeg ble jo litt skuffet, men jeg har også forståelse for henne, at hun kanskje ikke følte nok til å ta det videre, sånn er det. Det er ikke gitt at hun skal få nok kjemi med en av de ti som var der inne.

NY EXIT: Det er mandag, og det betyr at en ny drømmeprins må forlate «Linni søker drømmeprinsen». Vi kan love mye følelser i denne episoden! Video: Luna Lea/Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Det var naturligvis ingen enkel avgjørelse for Linni heller. Til tross for tre uker med dating og romantikk, endte det ikke med noen drømmeprins for henne denne gangen.

- Dette var ekte for oss som var der, men jeg kan jo ikke tvinge frem forelskelse, selv om jeg lå søvnløs flere netter. Jeg gikk flere runder med produsent, Jan Thomas, vennene mine ringte jeg. Jeg var så frustrert, er blant det hun forteller.

  • Se mer om hvordan Linni forklarer valget i videoen øverst i saken!

- Ikke et sjokk

Videre forklarer Johansen-Asprusten at han vanligvis er dyktig på å lese signaler hos folk, men at det var vanskelig når det kom til Linni.

- Det kom ikke så mye med på TV, men jeg nevner jo at vi må vise følelser og åpne oss i programmet, og har alltid følt at jeg har vært dyktig på å lese signaler, men jeg klarte ikke å lese henne, sier han, og fortsetter:

NY PRINS UT: Det er ikke mange igjen om kampen om Linni Meisters hjertet, og nok en gang måtte en prins forlate gjengen i Kragerø. Video: Rød Løper Vis mer

- Det var egentlig ikke et sjokk, for jeg følte at det var noe som var galt. Vi ble veldig gode venner, og det kan godt hende at det kunne utviklet seg på utsiden, men når Linni ikke viste meg de rette signalene så trakk jeg meg unna. Så jeg var ikke så dypt inni det som jeg kunne blitt.

- Har dere noe kontakt i dag?

- Vi snakker fremdeles sammen og er gode venner. I det siste har vi snakket over melding for å høre hvordan ting går med den andre.

LES OGSÅ: Åpner opp om dating og sex

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer