Jada Pinkett Smith:

Begynte å date Will Smith mens han var gift med en annen

Filmstjernen snakker ut i tårevått intervju med ektemannen Will Smiths første kone.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer
Publisert

Skuespillerne Will Smith (49) og Jada Pinkett Smith (46) har vært gift i over 20 år, men ekteskapet med Jada var imidlertid ikke hans første ekteskap.

I årene 1992-1995 var Will Smith gift med Sheree Fletcher (50), blant annet kjent fra filmene «Our Journey» og «When the Time Comes».

Wills nåværende kone, Jada, er for tiden aktuell med en ny Facebook-serie, «Red Table Talk».

Der snakker hun, hennes datter Willow (17), og hennes mor, Adrienne, om temaer som familie og venner, samt andre ting som engasjerer de tre generasjonene i hverdagen.

Første gjest i familiens nye talkshow var ingen ringere enn Will Smiths ekskone Sheree, en dame som vekker mange følelser hos Jada.

Saken fortsetter under bildet.

RASK OVERGANG: To år etter sin første skilsmisse, giftet Will Smith seg med Jada Pinkett. Året etter, i 1998, ble parets første barn, sønnen Jaden, født. Her er paret på filmpremiere et par måneder før fødselen. Foto: Reuters/ NTB scanpix
RASK OVERGANG: To år etter sin første skilsmisse, giftet Will Smith seg med Jada Pinkett. Året etter, i 1998, ble parets første barn, sønnen Jaden, født. Her er paret på filmpremiere et par måneder før fødselen. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Tok til tårene

Da Jada møtte Will for første gang, og de to begynte å date, var Will nemlig gift med Sheree, som han også har sønnen Trey Smith (25) sammen med.

I samtalen med ektemannens ekskone, kommer det frem at Jada i dag angrer på at hun begynte å date Will mens han fortsatt var en gift mann.

Saken fortsetter nedenfor.

MED ALLE BARNA: Will og Jada sammen med barna Jaden og Willow, samt eldstesønnen Trey, som Will fikk med sin første kone Sheree Fletcher. Foto: NTB Scanpix.
MED ALLE BARNA: Will og Jada sammen med barna Jaden og Willow, samt eldstesønnen Trey, som Will fikk med sin første kone Sheree Fletcher. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg forsto meg ikke på ekteskap. Jeg forsto ikke hva en skilsmisse innebar. Jeg burde nok holdt meg unna, forteller Jada åpenhjertig til Sheree, hvorpå Sheree med en spøkefull tone svarer:

- Tror du?

Det blir etter hvert også tårevått i episoden, når Sheree forteller om da sønnen Trey kom hjem og snakket om Jada for første gang.

- En dag da Trey kom hjem spurte jeg han: «Hva synes du om frøken Jada?». Han svarte: «Jeg liker henne virkelig godt, mamma».

Denne informasjonen ble for mye for Jada, som begynte å gråte, da Sheree fortalte.

- Herregud, svarer Jada med tårer i øynene.

Ekteskapsproblemer

Will og Jada Smith giftet seg i 1997, og har barna Jaden (19) og Willow (17) sammen.

Kanskje ikke overraskende, har heller ikke dette ekteskapet bare vært rosenrødt i de 20 årene paret har vært gift.

I et intervju med The Sun har Will Smith avslørt at forholdet ikke alltid har gått på skinner.

- Vi har vært mye i parterapi. Det som skjer under terapien, er at sannheten kommer frem. Og man sitter overfor kona og forteller alt og så forteller hun alt. Man ser på hverandre og tenker at man umulig kan elske hverandre igjen, forklarte skuespilleren til avisen.

Paret har en rekke ganger vært utsatt for bruddrykter, men har alltid avvist at de vil gå fra hverandre.

- Man ikke forvente at det skal være lett. Vårt ekteskap har vært det mest vanskelige, utmattende og uutholdelige vi noen gang har gjort i livene våre, men vi gir ikke opp av den grunn, har Will Smith tidligere uttalt på Entertainment Tonight, gjengitt av Us Weekly.

LES OGSÅ: - Dette skulle egentlig ikke ha skjedd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer