Desta Marie Beeder:

- Begynte å boble i huden

Programlederen fikk allergisk reaksjon på direkten.

UTSLETT: Desta Marie Beeder fikk røde, boblete merker i huden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
UTSLETT: Desta Marie Beeder fikk røde, boblete merker i huden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

«Sånn går det når allergiker intervjuer hund», skrev «God morgen Norge»-profil Desta Marie Beeder (34) i sosiale medier onsdag etter sending.

Sammen med teksten viste hun også frem bilder av reaksjonen hun fikk som følge av det direktesendte hundeintervjuet. Bildene viste at armen hadde blitt både rød og boblete.

Følgerne har nok likevel fått inntrykk av at Desta tok det hele med knusende ro, til tross for de relativt store og tilsynelatende ubehagelige utslettene.

Brå vending på jobb

TV-profilen har også lagt ut et bilde av den firbeinte som var på besøk i studioet.

«SWIPE UP»: Sang Martine Lunde på «God Morgen Norge». Eller, gjorde hun egentlig det? Video: TV 2 Vis mer

«Men se på han da», skrev hun til bildet.

Det var den seks år gamle hunden Baxer som førte til at programlederen fikk den allergiske reaksjonen. Gjesten var på plass i «God morgen Norge» fordi han er kåret til verdens beste hund.

Men under intervjuet begynte Desta å kjenne at noe ikke var helt som det skulle, skriver TV 2.

- Jeg kjente jo at det begynte å boble i huden, så tenkte jeg at dette går sånn som det må gå, uttaler programlederen i en video publisert av kanalen.

OVERRASKER: Märtha Louise dukker opp i en uvant setting i den tredje «Lange Flate Ballær»-filmen. Video: Fra Øverste Hylle Vis mer

- Ikke klø på det

På forhånd hadde hun blitt advart om at den firbeinte var en «slikker». Det hadde Desta glemt bort, og hun hadde derfor ikke tatt allergimedisinen sin før intervjuet.

I videoen kommer det frem at programlederens utslett gikk tilbake igjen, etter å ha brukt kaldt vann og Zyrtec - et legemiddel som brukes mot allergi.

- Ikke klø på det, det er mitt eneste tips. Og ta allergimedisinen før du intervjuer hund, sier programlederen i TV 2-videoen, som råd til andre allergikere.

LES OGSÅ: I sorg: - Har det vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer