«Forræder»:

- Begynte å bli veldig ubehagelig

Kveldens avstemning fikk alle deltakerne til å sperre opp øynene.

ELIMINERT: Etter en spennende avstemning i rådsalen er nok en deltaker ute av «Forræder». Foto: TV 2
ELIMINERT: Etter en spennende avstemning i rådsalen er nok en deltaker ute av «Forræder». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Tidligere i kveldens episode av «Forræder» ble det kjent at det var langrennsløper Emil Iversen (31) som trakk det korteste strået, og nok en gang var en «lojal» deltaker ute av det beinharde spillet.

Etter den første elimineringen, var spillrunde seks for alvor i gang. I første del av episoden hadde samtlige av deltakerne allerede sett seg ut en bestemt person.

Ingen av de tre forræderne Jonas Lihaug (33), Cathrine Fossum (44) og Jørn Lier Horst (52) har så langt blitt avslørt. Det snudde riktignok i kveldens avstemning i rådsalen.

- En påkjenning

De lojale deltakerne har hittil bommet under hver eneste avstemning, og var nå innstilt på å avsløre den første forræderen.

Til slutt var det kriminalforfatter og tidligere etterforsker Jørn Lier Horst som ble forvist etter at han fikk flest stemmer.

For aller første gang ble en forræder avslørt. Nå som forræderne er redusert i antall, betyr det at Lihaug og Fossum kan friste en lojal til å konvertere. Den lojale kan selv velge om den vil takke ja eller nei.

Overfor Se og Hør forteller Horst at han følte selv at han var på overtid, og innrømmer at det var befriende å endelig kunne slippe løgnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer