Emma Krokdal og Dolph Lundgren:

- Begynt smått å planlegge bryllup

Det norsk-svenske paret forlovet seg i 2020.

PLANLEGGER BRYLLUP: Emma Krokdal og Dolph Lundgren er i gang med å planlegge bryllupet sitt. Foto: Privat
PLANLEGGER BRYLLUP: Emma Krokdal og Dolph Lundgren er i gang med å planlegge bryllupet sitt. Foto: Privat Vis mer
Publisert

For nøyaktig to år siden ble det kjent at den svenske Hollywood-skuespilleren Dolph Lundgren (64) hadde falt for norske Emma Krokdal (26). Begge bor og jobber i Los Angeles, og møttes på trønderens arbeidsplass - et treningsstudio.

Et halvt år senere gikk Lundgren ned på kne i Sverige, og fikk ja. Det har imidlertid vært for dem som for mange andre under pandemien - lite forutsigbart og vanskelig å planlegge under restriksjonene.

Krokdal har tidligere fortalt Se og Hør at de ønsket å vente til det hele var over. Nå forteller hun at de to bor i Sverige for tiden, men at de snart reiser tilbake igjen til Los Angeles.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth forteller om hvordan brylluppet og bryllupsnatta foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

- Vi har begynt så smått å planlegge bryllup, men som alle vet så er det fortsatt mange restriksjoner og de endres konstant, så vi kan ikke sette noen dato foreløpig, forteller hun til Se og Hør.

Hun røper imidlertid at planen er å gifte seg i Stockholm. Tidligere har hun fortalt at de to ønsker seg et sommerbryllup.

Paret fikk enorm oppmerksomhet da det ble kjent at de hadde forelsket seg i hverandre, blant annet med tanke på aldersforskjellen på 38 år. Krokdal la ikke da skjul på at de hadde fått mange tilbakemeldinger på forholdet.

- Alt fra familie, venner og bekjente har faktisk vært utrolig fint. Jeg var litt bekymret for det i starten, så jeg ble overrasket over hvor mange fine tilbakemeldinger vi har fått. Fra fremmede har det vært litt mer negativt, men også en del støttende og positive hilsninger, noe jeg setter pris på, fortalte hun.

Hun la til at hun ikke brydde seg stort om det negative folk hadde å si, og at hun og Lundgren hadde det veldig bra sammen.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

LES OGSÅ: Deler stor nyhet: - For alltid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer