Begynt å drikke igjen fordi dama er utro?

Avholdsmannen Johnny Depp ble nylig kastet ut av bar i Hollywood på grunn av fyll.

PÅ FYLLA: Johnny Depp skal ha holdt seg borte fra flaska i 13 år, men skal nå ha begynt å drikke igjen. Foto: All Over Press
PÅ FYLLA: Johnny Depp skal ha holdt seg borte fra flaska i 13 år, men skal nå ha begynt å drikke igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Pirates of the Caribbean»-skuespiller Johnny Depp (47) la alkohol og narkotiske stoffer på hylla da han ble sammen med kjæresten Vanessa Paradis (38), som han nekter å gifte seg med, for 13 år siden.

Nå ser det ut til at den populære skuespilleren har havnet på «vannvogna» igjen, etter at han i forrige uke bokstavelig talt falt ut av en bar på Hollywood Boulevard. Depp er tydelig beruset og blir tatt hånd om av sikkerhetsvakter, som plasserer han i bilen og kjører vekk.

- Hva skjer, er du full Mr. Depp? roper flere tilskuere til den fulle skuespilleren.

Ryktene vil nå ha det til at han og Vanessa har problemer i forholdet, angivelig fordi at hun er utro, etter at hun nylig dukket opp alene på premieren til sin nyeste film «A Monster to Paris». Paret pleier nemlig alltid å dra på premierer sammen.

Eller kanskje har Depp levd seg så mye inn i sin seneste rolle som den alkoholiserte «gonzo»-journalisten Hunter S. Thomson, som stikker på oppdrag til Puerto Rico og blir en del av en gjeng alkoholikere, at han ikke klarer å skille mellom virkelighet og film...
 
Sjekk ut videoen av den fulle Mr.Depp her (ekstern lenke).

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Aylar innlagt på sykehus 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer