Jan Thomas:

- Begynner nesten å gråte

Jan Thomas har en viktig oppgave i Vendela Kirsebom og Petter Pilgaards bryllup.

SPENT: Jan Thomas røper at han er spent før fredagens bryllup mellom Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard. Reporter: Sofie Losen. Video: Edward Stenlund / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden strømmet Kjendis-Norge til Paris for å delta i Vanessa Rudjord (46) og Jonas Forsangs (41) bryllup. Fredag er det igjen duket for kjendisbryllup, og denne gangen er det Vendela Kirsebom (55) og Petter Pilgaard (42) som skal gi hverandre sitt ja.

Også dette bryllupet ventes å være celebert, og Kirsebom har blant annet utnevnt sin mangeårige venn Jan Thomas (55) til forlover.

Se og Hør møtte kjendisstylisten på Bjerke travbane forrige søndag i forbindelse med kjendisløpet, hvor Jan Thomas var en av deltakerne. Der åpnet han seg om det nære forholdet til Kirsebom.

- Ingenting er finere

Jan Thomas og Kirsebom kickstartet forrige fredag Pride med å sammen ta turen til Lesja for å være med på bygdas første feiring, en feiring som skapte bråk i forkant.

Nå er han imidlertid klar for en ny feiring.

- Altså det stopper jo aldri dette her, utbryter 55-åringen på spørsmål om bryllupet.

- Harlem (Alexander, 35, journ.anm.) og jeg stiller i bunad. Jeg er også forlover så jeg skal holde tale - det blir nok en stor, stor dag.

Selv om kjendisstylisten er vant til å snakke i store folkemengder og tilsynelatende ikke har noe problem med å ha alles øyne rettet mot seg, legger han ikke skjul på at han tar forlover-oppgaven med skrekkblandet fryd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer