Jan Thomas:

- Begynner nesten å gråte

Jan Thomas har en viktig oppgave i Vendela Kirsebom og Petter Pilgaards bryllup.

SPENT: Jan Thomas røper at han er spent før fredagens bryllup mellom Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard. Reporter: Sofie Losen. Video: Edward Stenlund / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden strømmet Kjendis-Norge til Paris for å delta i Vanessa Rudjord (46) og Jonas Forsangs (41) bryllup. Fredag er det igjen duket for kjendisbryllup, og denne gangen er det Vendela Kirsebom (55) og Petter Pilgaard (42) som skal gi hverandre sitt ja.

Også dette bryllupet ventes å være celebert, og Kirsebom har blant annet utnevnt sin mangeårige venn Jan Thomas (55) til forlover.

Se og Hør møtte kjendisstylisten på Bjerke travbane forrige søndag i forbindelse med kjendisløpet, hvor Jan Thomas var en av deltakerne. Der åpnet han seg om det nære forholdet til Kirsebom.

BRYLLUP: Gjennom den nye serien «Vendela + Petter gifter seg» får man et innblikk i bryllupsplanleggingen til realityparet som møttes på «Farmen Kjendis». Video: TV 2 Play/Reality Awards Vis mer

- Ingenting er finere

Jan Thomas og Kirsebom kickstartet forrige fredag Pride med å sammen ta turen til Lesja for å være med på bygdas første feiring, en feiring som skapte bråk i forkant.

Nå er han imidlertid klar for en ny feiring.

- Altså det stopper jo aldri dette her, utbryter 55-åringen på spørsmål om bryllupet.

- Harlem (Alexander, 35, journ.anm.) og jeg stiller i bunad. Jeg er også forlover så jeg skal holde tale - det blir nok en stor, stor dag.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette fikk ikke seerne se. Her forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Selv om kjendisstylisten er vant til å snakke i store folkemengder og tilsynelatende ikke har noe problem med å ha alles øyne rettet mot seg, legger han ikke skjul på at han tar forlover-oppgaven med skrekkblandet fryd.

- Jeg er nervøs … Nå begynner jeg nesten å gråte. Jeg har liksom ikke snakket så mye om det. Det er en av mine aller, aller beste venner som jeg elsker over alt på jord som skal gifte seg, så jeg er nervøs - jeg kjenner det. Men vi skal feire kjærligheten, det er ingenting i verden som er finere enn kjærlighet.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Helt spesielt

At Kirsebom og Jan Thomas er nære venner er ingen hemmelighet. Førstnevnte kunne tidligere denne måneden røpe at det var nettopp kjendisstylisten som hjalp henne å ta et av de viktigste valgene for en bryllupsklar brud - nemlig å plukke ut brudekjolen.

- Han ble like entusiastisk som meg egentlig, da han så hvor glad jeg ble. Fordi det er noe helt spesielt når man finner kjolen som er riktig.

LES OGSÅ: - Der har vi et problem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer