Kim Kardashian og Pete Davidson:

- Begynner å bli veldig seriøst

Turtelduene kom nylig hjem fra sin første utenlandstur sammen.

ROMANSE: Kim Kardashian og Pete Davidson ser virkelig ut til å kose seg i hverandres selskap. Foto: Mega / Backgrid USA / NTB
ROMANSE: Kim Kardashian og Pete Davidson ser virkelig ut til å kose seg i hverandres selskap. Foto: Mega / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

Det er rundt to måneder siden Kim Kardashian (41) og den 13 år yngre komikeren Pete Davidson (28) for første gang skapte overskrifter i amerikansk presse.

Det hele startet i midten av oktober, da Kardashian var vert for det amerikanske humorshowet «Saturday Night Live». Der dukket hun opp i en rekke sketsjer med flere komikere, blant andre Davidson.

De to delte også et kyss på skjermen som Aladdin og prinsesse Yasmine.

Kort tid etter ble duoen avbildet hånd i hånd i fornøyelsesparken Knott's Scary Farm i California. Og deretter ble de også observert på en hemmelig middag sammen på Davidsons hjemsted, Staten Island i New York.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Siden den gang har romanseryktene florert i media.

«Hun er betatt»

I november var Kim til stede da Pete feiret bursdagen sin og like før jul ble de også tatt på fersken mens de prøvde å snike seg inn på en kino på Staten Island for en hyggelig date.

Mandag denne uken ble turtelduene også observert på en eksotisk ferie på Bahamas. Dette er parets første utenlandstur sammen, ifølge Page Six.

- Det begynner å bli veldig seriøst mellom Kim og Pete, forteller en kilde til E! News og fortsetter:

- Han har tilbragt mer tid hjemme hos henne. Hun er betatt og forholdet er veldig spennende for henne.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Til tross for at komikeren bor på Staten Island i New York og Kim bor i Los Angeles, så skal de ikke la dette komme i veien for romansen.

- De får det til å fungere og han planlegger å være mer i LA fremover, deler kilden videre til nettstedet.

Onsdag kom paret tilbake til USA fra Bahamas. Etter et lite pitstop i Miami ble de sett da de landet med et privatfly i Los Angeles før de kjørte av gårde i en ventende Mercedes-Benz, skriver TMZ.

Torsdag postet firebarnsmoren et bikinibilde på Instagram som ifølge nettstedet skal være fra kjæresteturen.

«Sweet sweet fantasy baby», har hun skrevet. Teksten kommer fra en av Mariah Careys låter og kan hinte til realitystjernens følelser for Davidson, mener TMZ.

LES OGSÅ: Slik reagerer Lamar Odom på babynyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer