BLIR MAMMA: Lene Elise venter en guttebaby med samboeren Bjørn Narve Kvande. Her er hun fotografert i 2004. Foto: SCANPIX
BLIR MAMMA: Lene Elise venter en guttebaby med samboeren Bjørn Narve Kvande. Her er hun fotografert i 2004. Foto: SCANPIXVis mer

- Begynner å bli litt fremtungt

"Alex" blir mor for første gang

SEHER.NO: Lene Elise Bergum (36), bedre kjent som Alex i "Hotel Cæsar", venter nå sitt første barn med samboeren Bjørn Narve Kvande.

- Jeg tror jeg blir ei hønemor. Jeg har mye kjærlighet å gi og har heldigvis en partner som har vært gjennom dette før, forteller skuespilleren til TV2 Underholdning.

- På ultralyden sa de at det skulle bli en gutt. Men jeg ler meg i hjel hvis det blir en jente. Kjønnet betyr ikke noe for meg så lenge alt går bra, sier hun. 

Lene Elise er gravid i sjette måned, og har termin i midten av august.

Hun har likevel ikke kjøpt inn barnevogn eller laget rom til den kommende babyen.

- Vi har ikke innredet noe som helst – det venter vi med helt til det siste. Jeg føler meg som et romskip med en liten astronaut inni. For å være ærlig er jeg nok ikke helt ferdig med prosessen rundt det å bli mamma ennå, så det er greit at han ligger inni der litt lenger.

Skuespilleren har hatt en normal hverdag og vært i jobb gjennom hele graviditeten, men sier hun merker at ting blir litt tyngre - særlig i varmen.

- Nå begynner det på bli litt fremtungt. Det er en merkelig følelse!

Lene Elise spilte i "Hotel Cæsar" fra 1998 til 2001, og gjorde et lite comeback i 2004. I dag jobber hun som distriktssjef i Øst-Norge for et firma som selger byggevareartikler.

LES OGSÅ: Måtte føde på sykehuset