BEGRAVER STRIDSØKSEN: Etter at Anne-Kat. Hærland skrøt av Jan Thomas i helgen, har paret sluttet fred. Feiden begynte med Anne-Kats harselas med Jan Thomas i showet "Gift, men ikke fanatiker". Foto: SCANPIX
BEGRAVER STRIDSØKSEN: Etter at Anne-Kat. Hærland skrøt av Jan Thomas i helgen, har paret sluttet fred. Feiden begynte med Anne-Kats harselas med Jan Thomas i showet "Gift, men ikke fanatiker". Foto: SCANPIXVis mer

Begraver stridsøksen

- Anne-Kat. og jeg er egentlig ganske like, sier Jan Thomas.

SEHER.NO: Etter at Anne-Kat. Hærland (37) harselerte med kjendisstylist Jan Thomas (42) i sitt suksess-show "Gift, men ikke fanatiker", har de to kjendisene flere gangere hugget løs på hverandre i mediene.

Men i helgen skværet paret opp, etter at Anne-Kat. roste Jan Thomas i et VG-intervju.

- Jeg synes det var utrolig stort av Anne-Kat å søke en slik forsoning, og jeg ble innmari glad da jeg hørte at hun har respekt for det jeg driver med. Derfor hadde vi en dialog i helgen, og saken er derfor ute av verden for godt, sier Jan Thomas til VG i dag.

Sammen med kjæresten Christopher Mørch Husby har han takket ja til å være Anne-Kats gjest under nypremieren på hennes show i Bergen i september.

- Jeg skal gi henne en stor klem. Og vil hun ikke ha det, skal hun få det likevel, sier Jan Thomas.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Carola og Rybak klare for superduett