Begraver de døde

Drama: Lost

I SORG: Jorge Garcia som Hurley. Foto: TV2
I SORG: Jorge Garcia som Hurley. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våre venner på den mystiske øya er triste, og sinte! Ana Lucia og Libby er begge døde - nå må de begraves. Hurley sørger dypt over Libby og det som kunne blitt et kjærlighetsforshold.

Drapsmannen Michael er på sin side kun opptatt av en ting. Han vil finne "De andre" og redde sønnen Walt. En redningsgruppe blir satt sammen for å gå inn i jungelen. Om de utvalgte skjønner det eller ei, Michael sørger for at akkurat de personene han vil ha med seg inn i jungelen, blir med inn i jungelen...

Vi får endelig vite hva Michael har opplevd siden han forsvant fra gruppen. Detaljene om hva som har skjedd med Walt kommer også for en dag. Og kanskje gjør dette at vi kan forstå hvorfor Michael gjorde det han gjorde. De fleste vil gå svært langt for å redde sitt barns liv...

Nå som Jack er borte, overtar Locke kontrollen i bunkersen. Det er han som må avgjøre om Henry har rett angående datamaskinen og numrene. Hvis han tror på Henry og lar være å plotte inn tallene - vil han risikere alles liv? Hva om tallene virkelig ikke har noen mening annet enn å skremme dem fra å forlate bunkersen?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer