Begravde stridsøksen med «Fotballfrue»

- Vi snakket lenge, sier «Bloggerne»-Suzanne etter striden rundt kollegaens fødselskropp-bilde.

Publisert

SEOGHØR.NO: Caroline Berg Eriksen  (27) - best kjent som bloggeren  «Fotballfrue» - vakte oppsikt da hun i fjor la ut et bilde av seg selv fire dager etter fødselen.

Eriksens svært veltrente kropp førte til mange kommentarer på sosiale medier - blant annet fra  «Bloggerne»-profilen Suzanne Aabel (33).

I et kritisk innlegg på sin egen blogg skrev hun «jeg føler meg feit fordi Fotballfrue har født».

Men på TV 2s høstlansering tirsdag, var stemningen preget av full forsoning mellom de to kjendisbloggerne.

- Jeg bærer ikke nag til Suzanne, eller har noe vondt å si om henne. Det kan godt hende vi hilser på hverandre for første gang i kveld, sa Caroline til Seoghør.no, da hun ankom festen.

Onsdag la Suzanne Aabel ut et bilde av seg selv sammen med Caroline Berg Eriksen fra festen på sin Facebookside.

KLAR FOR FEST: Caroline Berg Eriksen er en travel kvinne om dagen, men gledet seg til å feste sammen med sine TV 2-kolleger. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
KLAR FOR FEST: Caroline Berg Eriksen er en travel kvinne om dagen, men gledet seg til å feste sammen med sine TV 2-kolleger. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

«Yes! Endelig fikk jeg snakket med @fotballfrue HELT TOPP! #tv2høstlansering #peace».

Til Seoghør.no sier hun at hun er glad for møtet med Caroline.

- Vi snakket lenge.

- Jeg brukte henne som et slags eksempel på et fenomen jeg synes er forstyrrende. Men jeg har inntrykk av at hun er en som ikke bryr seg om hva folk synes om henne.

- Jeg angrer ikke på det jeg skrev, men hadde jeg visst at det innlegget fått 300 000 klikk, så hadde jeg gitt henne litt «space» og ventet litt. Det er ikke det du har lyst til å bruke den første uken etter at du har født på.

Se bilder fra rød løper under!:

Både Caroline og Suzanne er aktuelle på TV 2 i høst. Caroline er både en av deltagerne i «Skal vi danse?» og programleder for «Det Nye-piken».

PÅ FEST: Suzanne Aabel kom på fest med blogger-venninnene Eirin Kristiansen, Marna Haugen og Sophie Elise Isachsen.
 Foto: Stella Pictures
PÅ FEST: Suzanne Aabel kom på fest med blogger-venninnene Eirin Kristiansen, Marna Haugen og Sophie Elise Isachsen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Suzanne Aabel er sammen med Marna Haugen, Sophie Elise Isachsen og Eirin Kristiansen aktuell med en ny sesong av realityserien «Bloggerne».

LES OGSÅ: - Ikke vanskelig å spille drittsekk

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer