Rød Løper og podkast:

Begravde «stridsøksa»

- Da journalister ringte meg hadde jeg glemt det.

SKVÆRER OPP: Kine Falch, Thea Hope og Jonas Scheie Hammer leder «Rød Løper»-podkasten. Denne uken skværer de opp med Einar Tørnquist - blant annet. Foto: Håkon Jørgensen
SKVÆRER OPP: Kine Falch, Thea Hope og Jonas Scheie Hammer leder «Rød Løper»-podkasten. Denne uken skværer de opp med Einar Tørnquist - blant annet. Foto: Håkon Jørgensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det var ikke en finger i rumpa, det var for å vise hva en finger i rumpa egentlig er, sa «Rød Løper»-programleder Jonas Scheie Hammer (28) i fjor, etter at han tilsynelatende hadde gitt TV-profil Einar Tørnquist (39) en «julefinger».

Det som i utgangspunktet skulle være en uskyldig spøk skapte overskrifter her til lands, og når «Rød Løper» denne uken slipper den første episoden av podkasten med samme navn, blir naturligvis hendelsen dratt opp igjen.

JULEFINGER: I 2019 ga Jonas Hammer en julefinger til Einar Törnquist under et intervju. Denne episoden tas opp i podkastpremieren til «Rød Løper». Video: Thea Hope Vis mer

- Masse kjeft

Podkasten ledes av ovennevnte Jonas Scheie Hammer, Kine Falch (29) og Thea Hope (30).

- Det er et under at jeg aldri har blitt slått ned noen gang, sier Hammer i «Rød Løper», før han legger til at han har hatt hendelsen hengende over seg, og heller ikke har snakket med Tørnquist siden.

Trioen bestemmer seg derfor for å ringe TV-profilen, og spør ham rett ut om hvordan han ser tilbake på den overraskende «julefinger'n».

- Du fikk jo masse kjeft fordi du stakk en finger i rumpa på meg, sier Tørnquist, og fortsetter:

- Det var rart, ja, men samtidig veldig forglemmelig. Da journalister ringte meg hadde jeg glemt det.

MIMRER TILBAKE: Kine Falchs Benjamin Ingrosso-flørt og omdiskutert «julefinger» er blant temaene når «Rød Løper» lanserer podkast denne uken. Foto: Morten Eik
MIMRER TILBAKE: Kine Falchs Benjamin Ingrosso-flørt og omdiskutert «julefinger» er blant temaene når «Rød Løper» lanserer podkast denne uken. Foto: Morten Eik Vis mer

- Mistet nattesøvn

På spørsmål fra Hammer om det har påvirket vennskapet deres i ettertid, svarer 39-åringen slik:

- Det er veldig fint at du kaller det vennskap det vi har sammen - det vi to har skapt sammen. Nei, det har ikke preget mitt forhold. Jeg hadde ikke tatt telefonen om jeg var sint på deg nå for eksempel.

Til tross for at det spøkes om det som skjedde under intervjuet den gangen, påpeker Hope at kollegaen har mistet nattesøvn og vært redd for at Tørnquist er forbannet på Hammer.

GODE VENNER: Gjennom podkast, har Jan Thomas og Einar Tørnquist blitt gode venner. Veldig gode venner. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

- Er du sur?, spør hun.

- Ja, jeg er sur på han. Nei da. Jeg er ikke det. Jeg er veldig glad i Jonas. Han er en god gutt, svarer han, og fortsetter:

- Han må passe på så han ikke blir sånn bar overkropp-fyr. Du vet at hvis de ringer fra «Skal vi danse», blir du han med åpen skjorte, legger han til.

- Bare døde ut

I episoden mimrer de tre programlederne også tilbake til et heller pinlig rød løper-møte mellom Falch og den svenske artisten Benjamin Ingrosso (23), der førstnevnte konfronterer stjernen med at han aldri skrev til henne etter at de matchet på datingappen Raya.

Falch avslører videre at de to deretter matchet på datingappen på ny - faktisk samme kveld som nevnte rød løper-konfrontasjon.

FLØRTER: Rød Løpers programleder Kine Falch fant tonen med Benjamin Ingrosso på rød løper på Vixen Awards. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

- Og da skrev jeg til han, ett eller annet sånn «yey, vi matchet igjen!». Jeg får feber, halsbetennelse og ørebetennelse av å si det, men ... så chattet vi litt. Men jeg er ikke så god på sånn, jeg er like dårlig som det Benjamin Ingrosso sier at han er. Så den bare døde ut, den samtalen. Men han var så høflig og hyggelig, så jeg burde bare fortsatt. Men du vet, covid og stengte grenser og det som er, så det gikk jo ikke, det.

- Jeg drev til og med og tipset ham om pastarestauranter i Oslo, for jeg tenkte sånn: «Når han kommer til Oslo, så kommer han til å ville ta med personen som tipset ham om disse restaurantene», innrømmer Falch i podkasten.

Benjamin Ingrosso er med i Youtube-serien «Klarna Drops-by», og der viser han frem hjemmet. Video: Klarna/Rød Løper Vis mer

Overfor Se og Hør forteller Falch at hun ikke følte seg høy i hatten da hun måtte spørre ut Ingrosso om Raya-matchen deres:

- Jeg ble jo nærmest tvunget av kollegene mine til å konfrontere Benjamin på den røde løperen, og jeg tror jeg aldri har følt meg mer ukomfortabel. Stakkars fyr! Det verste med hele situasjonen var at han ikke kjente meg igjen. Heldigvis var han bare veldig høflig, forteller hun lattermildt.

Hele «Rød Løper»-podkasten kan du høre her!

LES OGSÅ: Røper «sannheten» bak bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer