Begravde barn med skje

Etter å ha sovet med sin dødfødte baby i en bolle ved siden av seg, begravde Kim Woodburn fosteret i parken med en skje.

RYDDER OPP: Sammen med Aggie MacKenzie har Kim Woodburn (t.h.) lært folk å vaske hus i "Ekstrem rengjøring". Foto: TVNorge
RYDDER OPP: Sammen med Aggie MacKenzie har Kim Woodburn (t.h.) lært folk å vaske hus i "Ekstrem rengjøring". Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Angrer!

Programleder Kim Woodburn har suksess med TV-serien "Ekstrem rengjøring" - som vises på TVNorge. Men nå har hun sjokkert sine landsmenn.

Hun fødte et dødfødt barn i skjul - og begravde liket selv i all hemmelighet.

- Jeg har aldri vært mer ulykkelig, jeg snakker fortsatt med sønnen min, røper "Ekstrem rengjøring"-programlederen i sin selvbiografi, ifølge Daily Mirror.

Den da 23-år gamle kvinnen var for flau og fortvilet til å ringe legen etter å ha født sønnen i en trang leilighet i Liverpool. Natten tilbragte hun derfor ved siden av det døde fosteret - som hun la i en plastbolle. Dagen etter gikk hun på jobb som vanlig.

Woodburns (64) kjæreste hadde forlatt henne da hun ble gravid, og TV-stjernen måtte derfor begrave det døde barnet i hemmelighet selv. Hun legger ikke skjul på at det var en fryktelig opplevelse, og innrømmer at hun handlet galt.

Kim gravde et hull i byparken med skje, før hun pakket fosteret inn i et håndkle og la det i den enkle graven.

- Sorgen går aldri vekk, sier Woodburn - som nå er lykkelig gift - til The Mirror.

Saken har vakt enorm oppsikt i England, men den populære programlederen skal være trygg mot straffeforfølgelse, da saken er foreldet - nå 41 år etter den personlige tragedien.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer