Begravde barn med skje

Etter å ha sovet med sin dødfødte baby i en bolle ved siden av seg, begravde Kim Woodburn fosteret i parken med en skje.

RYDDER OPP: Sammen med Aggie MacKenzie har Kim Woodburn (t.h.) lært folk å vaske hus i "Ekstrem rengjøring". Foto: TVNorge
RYDDER OPP: Sammen med Aggie MacKenzie har Kim Woodburn (t.h.) lært folk å vaske hus i "Ekstrem rengjøring". Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Angrer!Programleder Kim Woodburn har suksess med TV-serien "Ekstrem rengjøring" - som vises på TVNorge. Men nå har hun sjokkert sine landsmenn.Hun fødte et dødfødt barn i skjul - og begravde liket selv i all hemmelighet.- Jeg har aldri vært mer ulykkelig, jeg snakker fortsatt med sønnen min, røper "Ekstrem rengjøring"-programlederen i sin selvbiografi, ifølge Daily Mirror.Den da 23-år gamle kvinnen var for flau og fortvilet til å ringe legen etter å ha født sønnen i en trang leilighet i Liverpool. Natten tilbragte hun derfor ved siden av det døde fosteret - som hun la i en plastbolle. Dagen etter gikk hun på jobb som vanlig.Woodburns (64) kjæreste hadde forlatt henne da hun ble gravid, og TV-stjernen måtte derfor begrave det døde barnet i hemmelighet selv. Hun legger ikke skjul på at det var en fryktelig opplevelse, og innrømmer at hun handlet galt.Kim gravde et hull i byparken med skje, før hun pakket fosteret inn i et håndkle og la det i den enkle graven.- Sorgen går aldri vekk, sier Woodburn - som nå er lykkelig gift - til The Mirror.Saken har vakt enorm oppsikt i England, men den populære programlederen skal være trygg mot straffeforfølgelse, da saken er foreldet - nå 41 år etter den personlige tragedien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer